Općenito > Generalno o skuterima

sava mc29

<< < (3/7) > >>

DvdAerox:
po kisi dovoljno ti je 60km/h (po urici) u zavoju da poljubis pod, ali po suhome je odlicna, pogotovo na dobrom asvaltu..

marko209vx:
sava ko sava? jesi imao prilike vozit se na mc16 soft ?
e to je po meni guma prava za scoot, drzi brate koliko oces ali  1000 km i za smece je..i nema je kod nas za kupit. Ja cu uzet vjer za SP.a 2 komada..

sad se na vxru vozim sa mc29  i mogu samo rec rijeci hvale, super je po suhome a po mokrome ko svaka, nijedna ne drzi po mokrome...

evo vec je imam 3000km i sad je pomalo za mmjenjanje, zadnja je...ali 90 posto agresivne voznje.

Pupo:

--- Citat: duje87 - 11 Prosinac, 2009, 02:14:38 ---smece..jednon ih uzea za cvaju i tragerdija..sava ko sava postane kamen nakon nekog vrimena,mislin da mi prednja nije izdrzala par iljada,a o zadnjoj da ne prican..radije ml 50 i nek ih minjan svako 2 miseca bar znan na cemu vozin :icon_thumright:

osim ako nemas drugih afiniteta prema slajdanjima i slicno  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Pa promjeni i savu svaka 2 mjeseca pa ti ni ona neće bit ko kamen! Žalostno je što ima dosta ljudi sa stereotipima i koji voze na dunlopu otkad imaju skuter, al znaju da je sava smeće i da je ml50 odlična guma (iako bi je ja prije stavio na traktor nego na skuter)

giannelli:

--- Citat: marko209vx - 11 Prosinac, 2009, 10:43:55 ---sava ko sava? jesi imao prilike vozit se na mc16 soft ?
e to je po meni guma prava za scoot, drzi brate koliko oces ali  1000 km i za smece je..i nema je kod nas za kupit. Ja cu uzet vjer za SP.a 2 komada..

sad se na vxru vozim sa mc29  i mogu samo rec rijeci hvale, super je po suhome a po mokrome ko svaka, nijedna ne drzi po mokrome...

evo vec je imam 3000km i sad je pomalo za mmjenjanje, zadnja je...ali 90 posto agresivne voznje.

--- Kraj citata ---
a vozio sam na nrgu od rodjaka, on dobio kao serijske te gume i nakon predenih 4tkm su bile vec plastike, na dodavanja gas kod izlazka iz zavoja u bok bi isla, tak isto na frendovom nrgu nakon 7tkm, al vjerujem da je sasvim dobra dok je nova, kao vecina guma.

budem uzeo mc29 pa kao gumy, uzmem novu stavim naprijed, staru prednju nazad.  :icon_thumright:

seba:
ja imam mc 29 sporty 130/60/13 mene dodju 500kn gume. super drze po suhom i po mokrom dosta drze ali 6-7tkm poslije su tako tako... zanci svakih 6-7 tkm mjenjat i drzi super i po suhom i mokrom
ja svaku sezonu kupim druge,jer meni je guma jako bitna kod skutera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju