Tehnički kutak > Tuning skutera
baca gorivo na supuh
dhorvat:
--- Citat: aprilia area 51 - 10 Prosinac, 2009, 16:26:42 ---da znam zato ga i uzimam a u ostalom on je seriski pa vuce malo vise zraka a mal manje goriva pa bi trebo i mal manje trosit :toothy9:...ugl ak mi moze neko rec koju diznu da stavim za pocetak odprilike za taj set up pa cu ja kasnije jos probavat broj tam broj vam al ak moze nneko sam odp da znam odkale pocet
--- Kraj citata ---
Teško da ti to tko može reć. Sve ovisi o protoku zraka kroz gljivu i o igli koja je u karbu. Kad složiš vozi se kilometar na fol gasu i pogledaj svjećicu pa će ti biti jasno po boji jel treba manja ili veća dizna. Al naravno, prvo ju ugrubo moraš pogoditi da nebi bilo sr#nja :icon_thumright:
Evo ti primjer. Na istom setupu i na 17,5 dellorto fergazeru za A12 iglu ti treba 90 dizna, za A20 iglu je čak i 80 malo prevelika, a za A7 iglu ti je dosta 75 :toothy11: :toothy3:
aprilia area 51:
a taj dellorto 20,5 kaku on ima iglu? ???
dhorvat:
--- Citat: aprilia area 51 - 10 Prosinac, 2009, 20:12:20 ---a taj dellorto 20,5 kaku on ima iglu? ???
--- Kraj citata ---
Mislim da čak i špičastiju od a7 :icon_thumright:
aprilia area 51:
znaci da probam na svoj set up s 75 onak ugrubo pa onda jos malo probat mal vecu i manju pa vidjet
dhorvat:
--- Citat: aprilia area 51 - 11 Prosinac, 2009, 19:58:32 ---znaci da probam na svoj set up s 75 onak ugrubo pa onda jos malo probat mal vecu i manju pa vidjet
--- Kraj citata ---
tvoj cilindar čini mi se zahtjeva malo veću diznu od 75 :icon_thumright: Ali vidjet ćeš kad ga upališ prvi puta :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju