Tehnički kutak > Tuning skutera
Štelanje prijenosa na kinezu
ivanm:
pa ak su ti preniski okretaji onda stavi lakše rolice a ne teže, to što kreće na 4000 okr to je za serijalu ok..
Infernus:
Ne mozes s kvacilom i koji gram laksim/tezim rolicama (u usporedbi sa onim koje si imao prije) izgubit 20 do 25 km/h...
Tu ti jos nesto ne valja... ne znam kaj, al nije ti samo do kvacila i rolica... bar nebi trebalo bit :dontknow:
dino_sk:
--- Citat: Infernus - 10 Prosinac, 2009, 16:28:24 ---Ne mozes s kvacilom i koji gram laksim/tezim rolicama (u usporedbi sa onim koje si imao prije) izgubit 20 do 25 km/h...
Tu ti jos nesto ne valja... ne znam kaj, al nije ti samo do kvacila i rolica... bar nebi trebalo bit :dontknow:
--- Kraj citata ---
prevario bi se :)
dhorvat:
--- Citat: dino_sk - 10 Prosinac, 2009, 16:53:58 ---
--- Citat: Infernus - 10 Prosinac, 2009, 16:28:24 ---Ne mozes s kvacilom i koji gram laksim/tezim rolicama (u usporedbi sa onim koje si imao prije) izgubit 20 do 25 km/h...
--- Kraj citata ---
prevario bi se :)
--- Kraj citata ---
Potpis na ovo :headbang:
Prevrtavanje u okretajima gdje ima sve manje snage i krajnja brzina pada drastično. :icon_thumright: S druge strane imam primar 25% i kad stavim preteške rolice na ZX-u na primjer, motor ide 10 na sat sporije jer nema snage da razvrti dalje :icon_thumright:
Znači ivanm ti je dobro rekao, ako ti fali obrtaja, stavi lakše rolice. Jesi siguran da su te 4,5 grama? I jesi li siguran da si radilicu dobro namontirao? Kad izvadiš svjećicu i remen i kad ju zavrtiš rukom najjače što možeš, ona bi se trebala još za pola kruga sama vrtiti :headbang:
tr_franjo:
da..siguran sam da su te rolice 4,5 gr..i ziher sam dobro složio radilicu...neznam budem sutra probo neke kombinacije pa vam javim kak je proslo! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju