Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini vs Malossi
_r0bi_:
--- Citat: dhorvat - 10 Prosinac, 2009, 18:52:53 ---svaku mašinu treba zagrijat. Cvaji treba puno manje nego recimo firtaktu koji ne podmazuje baš dobro dok nije na radnoj temperaturi ali to ne znači da cvaju možeš na hladno. Po ovoj zimi niti ne stavljam Yasunija jer on radi na visokim okretajima i dosta dugo trokira dok je hladan. Serijski spuh kreće na 6000 okretaja dok bi se Yasuni zagušio pri toj brzini :toothy11:
Vozim se minutu-dvije na manje gasa, dalje fol gas. Jedino po ekstremnim hladnoćama ga grijem duže jer mu onda fakat treba cijela vječnost da postigne i 40 Celzija :headbang:
TO _roBi_:
Ne, nije serijska radilica. Prvo je bila TOP sa plavim polutkama koja je imala serijsku grešku, a nakon toga Malossi HPC. Ni kune mi nije žao ove Malossijeve jer se vrti već 30000km bez da sam ležajeve promjenio. I cijelo vrijeme je na Trophyju sa serijskim spuhom, ZX-om i od nedugo Yasunijem. A bilo je i Narda par dana :toothy12:
Aerox007 trenutno ima isti kit ko ja na serijskoj radilici i ZX-u i vidjet ćemo kako će to dugo još. Ali kod njega je ili ler ili fol gas, pa se ne može uspoređivati samnom :toothy9:
--- Kraj citata ---
....e tako da vec sam se uplasio da to trpi seriska radilica... :laughing1:dada malossi hpc...1600-1700kn...tak nes ak se nevaram... :dontknow:...e a lezaji na radilici s plasticnim ili sa zeljeznim kavezom....koji su BOLJI i ZBOG CEGA tocno a i cijena im je tu negdi..... ??? :toothy10:
....a Aeroxu007 sretno sa seriskom radilicom i jos puno km.... :laughing7:
Aerox007:
Ma sam se moli da mi izdrzi do sljedece zime :icon_thumright:
_r0bi_:
--- Citat: Aerox007 - 10 Prosinac, 2009, 20:09:26 ---Ma sam se moli da mi izdrzi do sljedece zime :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
....pa kolega evo fige da izdrzi do SLJEDECE ZIME.... :giggle: :icon_thumright:
Aerox007:
--- Citat: _r0bi_ - 10 Prosinac, 2009, 20:14:21 ---....pa kolega evo fige da izdrzi do SLJEDECE ZIME.... :giggle: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mislim na onu u 2010-oj
_r0bi_:
--- Citat: Aerox007 - 10 Prosinac, 2009, 20:16:45 ---
Mislim na onu u 2010-oj
--- Kraj citata ---
...ma jasno mi je care...al daleko je zima 2010 :angry7:....hmmm..al ipak :notworthy: :icon_thumright:
...daj nek neko da odgovor za lezaje radilice... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju