Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mali izletić: Split- Primošten
Nikon:
neka neka :) glavno da se vozi.. kad dodje sivko sa servisa i ne bude uljara idemo ja i ti cilu dalmaciju proc uzduz i poprijeko :icon_biggrin:
Punisher:
--- Citat: Nikon - 26 Lipanj, 2007, 12:09:51 ---neka neka :) glavno da se vozi.. kad dodje sivko sa servisa i ne bude uljara idemo ja i ti cilu dalmaciju proc uzduz i poprijeko :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
I ja s vama (ako smijem) :toothy3: :toothy10:
Doomsday:
Ja san uvik za, vikendon kad ne radin... :icon_thumright:
Tj., ako mi moj kinez dozvoli... ::)
Počeja me jebavat na duže relacije, kad se dooobro ugrije... :icon_scratch:
Moran to pod hitno rješit... Za mene, jedina relacija je duuuuga relacija... :dontknow:
:icon_biggrin:
ALONSO:
da fakat, zakaj se mi ne bumo skupili, ali ono, da nas stvarno ima dosta, da se ljudi na ulici kada prođemo okreču i pitaju:"woow, fakat kaj je ovo, kak ih puno ima, fakat lijepo."?
lol :laughing9:
ne ozbiljno, ekipa ajmo se dogovorit za jedan đir, šta dalje to bolje, recimo zadar ili tako nešto.. može i pakoštane, jakooo lipo misto, al ono, da se okupimo i da nas stvarno ima :icon_thumright: pa ekipa odavde, da nas se barem nekoliko skupi i onda se još dogovorimo s ekipom predatora jer tamo ima više skutera nego motora :icon_biggrin: i onda jedan lipi izletič :frajer:
kaj velite?
nikon, jel tebi uljara sada na servisu, ili tamo tek triba otič?
X-Thug:
Zadar je negdi u sredini tako da i oni iz rijeke i splita doć a ni onima po autocesti nije jako dugo... a i nama zadranima je lakše doć(mislim šta vozimo 50ice)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju