Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox

<< < (7/8) > >>

stuntadict:
bile bi muke nastelovati 19 ili 21 na serijali,ali sve moze,imam onu plavu Stage 6 drag gljivu,sutra kad stignu opruge i rolice stelujem prenos,a gledam sad da uzmem negde polovan 17,5,jer cu ga kasnije kad uzmem kit opet zameniti sa 19 ili 21mm....
@marko_aerox,verovatno bi ali dovoljno je i 19 mm za stage 6 racing

wonderkid:

--- Citat: stuntadict - 09 Prosinac, 2009, 20:24:56 ---bile bi muke nastelovati 19 ili 21 na serijali,ali sve moze,imam onu plavu Stage 6 drag gljivu,sutra kad stignu opruge i rolice stelujem prenos,a gledam sad da uzmem negde polovan 17,5,jer cu ga kasnije kad uzmem kit opet zameniti sa 19 ili 21mm....
@marko_aerox,verovatno bi ali dovoljno je i 19 mm za stage 6 racing

--- Kraj citata ---
ali nece to biti to,ako nezelis max iz setupa kad ga sastavis onda ce ti i 19 biti dovoljan

marko_AeRoX:

--- Citat: wonderkid - 09 Prosinac, 2009, 20:28:33 ---ali nece to biti to,ako nezelis max iz setupa kad ga sastavis onda ce ti i 19 biti dovoljan

--- Kraj citata ---

bas zbog toga... cemu midrace ako se ne izvlaci max.? zato velim da se stavi gore 21mm...

stuntadict:
verovatno ne bi izvukao maksimalnu snagu,ali sve to zavisi od kita koji uzmem,ja samo orijentaciono kazem stage 6 racing

Aerox007:

--- Citat: marko_AeRoX - 09 Prosinac, 2009, 20:31:45 ---bas zbog toga... cemu midrace ako se ne izvlaci max.? zato velim da se stavi gore 21mm...

--- Kraj citata ---

To ce biti jedan jako žedan midrace sa 21mm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju