Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox

<< < (3/8) > >>

Giz:

--- Citat: stuntadict - 09 Prosinac, 2009, 15:20:24 ---vidi,slika se namestila tako,nemam nameru nikog da provociram,dosao sam na forum sa najboljom namerom,ali ako smeta onda maknucu je nije problem,stvarno se izvinjavam

--- Kraj citata ---
Da se razumijemo... Nisam niti shvatio kao provokaciju niti sam se uvrijedio al isto tako znam koliko su ljudi na to osjetljivi i ovo je samo bio savjet čisto sa prijateljske strane.

PS
Ja sam na relaciji Zagreb - Beograd svakih par mjeseci tako da znam dobro kakva je situacija i iz razloga da ne dođe nekom na pamet raditi probleme sam i napomenuo da se slika skloni.

Ponavljam. Nemam nikakvih tenzija i samo dobronamjerno savjetujem.  :icon_biggrin:

stuntadict:
ma ok,razumem te u potpunosti,maknuo sliku,i nadam se da je sve ok.... :)

R@kija:
ok je rox...samo ovo sta ej vijelo ja bi u crno a sta je zeleno u bijelo..i drugi spuh...

kajs te se svadili..sad sam dosel s posla??

stuntadict:
ma ici ce to sledece god sve u mat crnu  :headbang: ma nis,stavio sam sliku na kojoj se nasao grb,ali sve je reseno  :)

_r0bi_:
...hehe ma ok stari nema beda...kako on ide s tim spuhom to ti najbolje znas i u to ja ne ulazim..... :happy8:..al ' sto kolega kaze mi nismo navikli na tak sta tak da smo zato tak reagirali... :dontknow:....kazes mat crno...to mora da ce bit jebeno...aj aj samo naprijed.....lega'nini...  :toothy10: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju