Općenito > Generalno o skuterima

Michelin - PILOT SPORT SC

<< < (3/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 10 Prosinac, 2009, 19:02:56 ---mozda budem i ja trebal... primjetih da su ove pirelli koma ako se ne zagriju do kosti...

--- Kraj citata ---

Točno to je i dottore reko. Vidi se ko su pravi trkači  :toothy3:

Zato se na Molasicama ne brinem dal su zagrijane ili ne. Jedino sad kad je vani oko nule onda im treba 3 kilometra da bi držale ko po ljeti  :toothy12:

R@kija:
jbt nebi si te molasice na skuter stavil da ih imam punu garazu..ima ripne ko đip j#bote...

rade bi del ovu shimko koju i imam neg taj molas...da se ljepi ko mrkalj za cestu nema sanse...

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 10 Prosinac, 2009, 19:27:02 ---Točno to je i dottore reko. Vidi se ko su pravi trkači  :toothy3:

Zato se na Molasicama ne brinem dal su zagrijane ili ne. Jedino sad kad je vani oko nule onda im treba 3 kilometra da bi držale ko po ljeti  :toothy12:

--- Kraj citata ---

nekak  :toothy12: s ovih svojih 75 na vuru na serijali se utrkivam ko budala  :icon_biggrin:

nrg extreme:
meni je isto preružna ta molasica,nebi ih stavio na skuter. :hmh:
nek su dobre kolko oće ali ima i drugih guma. :toothy11: :toothy11:

R@kija:

--- Citat: nrg extreme - 10 Prosinac, 2009, 20:33:50 ---meni je isto preružna ta molasica,nebi ih stavio na skuter. :hmh:
nek su dobre kolko oće ali ima i drugih guma. :toothy11: :toothy11:

--- Kraj citata ---

ma velim ti..nema boga da ju stavim gore...rade bi ih kuril neg metal na motor...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju