Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

...::Sr 180 ShMiNkEr eDiTiOn::...

<< < (19/30) > >>

Pupo:

--- Citat: stefek - 04 Siječanj, 2010, 12:29:26 ---ne hladi dobro ak dojde do crvenog polja...uostalom ni nevalja da ventilator stalno vrti a kamoli njih 3...
radna temperatura od 110 stupnjeva?? to na nekom starom fapu dok se pregrije,ili?

--- Kraj citata ---

Nije problem radna temperatura od 110 stupnjeva, ako je sistem napravljen da radi na toj temperaturi! Recimo vidio sam dosta Z750 kojima je temp konstantno oko 104 stupnja i rade bez problema!

Al tebi za motor je to previše, pogotovo jer je za cvaju optimalno oko 70 stepeni!

doc-sr150:
za sad nema nikakvih problema sa temperaturom...vidjet čemo po ljetu al mislim da sve jedno nebi smjelo bit problema...neki imaju sp mašinu sa org vodenom pumpom na sr kiler pa im je sve normalno a ja imam dva kilera i ele vodenu pumpu....

CoK:

--- Citat: ..miXXed uP.. - 02 Siječanj, 2010, 01:24:10 ---oče,ali bit če dovoljno ako stave 3 ventilatora,proracunao sam sada i treba 3 ventilatora za njegovu radnu temperaturu od 110 stupnjeva,ja imam na svome vrxu 125 1 karika orginalni ventilator i ventilator od ležaljke,super hladi temp jedva dođe do crvenog polja!!!

--- Kraj citata ---

--- Citat: stefek - 04 Siječanj, 2010, 12:29:26 ---ne hladi dobro ak dojde do crvenog polja...uostalom ni nevalja da ventilator stalno vrti a kamoli njih 3...
radna temperatura od 110 stupnjeva?? to na nekom starom fapu dok se pregrije,ili?

--- Kraj citata ---

--- Citat: Pupo - 15 Veljača, 2010, 18:58:21 ---Nije problem radna temperatura od 110 stupnjeva, ako je sistem napravljen da radi na toj temperaturi! Recimo vidio sam dosta Z750 kojima je temp konstantno oko 104 stupnja i rade bez problema!

Al tebi za motor je to previše, pogotovo jer je za cvaju optimalno oko 70 stepeni!

--- Kraj citata ---
??? Kaj vi to jos komentirate? Daj procitajte post prvi  ??? Ne kuzim opce zakaj to nije izbrisano ako se vec ispostavilo da je rijec o zajebanciji  ???

O boze...

Pupo:

--- Citat: CoK - 15 Veljača, 2010, 19:15:19 --- ??? Kaj vi to jos komentirate? Daj procitajte post prvi  ??? Ne kuzim opce zakaj to nije izbrisano ako se vec ispostavilo da je rijec o zajebanciji  ???

O boze...

--- Kraj citata ---

Uvijek možeš prijavit post koji ti neodgovara!  :icon_thumright:

CoK:
Nemam ja kaj prijavljivat,to mod treba vidjeti  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju