Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

...::Sr 180 ShMiNkEr eDiTiOn::...

<< < (17/30) > >>

CoK:

--- Citat: Mislav46 - 02 Siječanj, 2010, 01:57:17 ---svida mi se projekt, inace nevolim plavu boju ali na ovaj nacin obojane plastike nisu lose, koso cukice taman se uklopile  :toothy11:

--- Kraj citata ---
to nisu koso cukice,to su cukice od SR50R ...

Mislav46:
aha tek sada vidim, ucinilo mi se da sam procitao negdje koso cukice :icon_biggrin:

doc-sr150:

--- Citat: ..miXXed uP.. - 02 Siječanj, 2010, 01:24:10 ---oče,ali bit če dovoljno ako stave 3 ventilatora,proracunao sam sada i treba 3 ventilatora za njegovu radnu temperaturu od 110 stupnjeva,ja imam na svome vrxu 125 1 karika orginalni ventilator i ventilator od ležaljke,super hladi temp jedva dođe do crvenog polja!!!

--- Kraj citata ---
staviš dva kilera pa ti netreba ni jedan ventilator,jedino ak se voziš na centralnoj nogari...loool

steeef:

--- Citat: ..miXXed uP.. - 02 Siječanj, 2010, 01:24:10 ---oče,ali bit če dovoljno ako stave 3 ventilatora,proracunao sam sada i treba 3 ventilatora za njegovu radnu temperaturu od 110 stupnjeva,ja imam na svome vrxu 125 1 karika orginalni ventilator i ventilator od ležaljke,super hladi temp jedva dođe do crvenog polja!!!

--- Kraj citata ---

ne hladi dobro ak dojde do crvenog polja...uostalom ni nevalja da ventilator stalno vrti a kamoli njih 3...
radna temperatura od 110 stupnjeva?? to na nekom starom fapu dok se pregrije,ili?

VUKI TPH:
ljep sr     
 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
ti si ovo deklo rucno poliro ??????????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju