Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
...::Sr 180 ShMiNkEr eDiTiOn::...
Drnda:
predobro ti je to ispalo.. :toothy9:
a da onaj mehanizam nije za otvaranje sica ??? :toothy12: :toothy12:
stvarno preodlican rep.. dodje mi da ti dam da mi radis jedan :laughing7: :laughing7: :laughing7:
doc-sr150:
--- Citat: Drnda-1 - 27 Veljača, 2010, 01:54:09 ---predobro ti je to ispalo.. :toothy9:
a da onaj mehanizam nije za otvaranje sica ??? :toothy12: :toothy12:
stvarno preodlican rep.. dodje mi da ti dam da mi radis jedan :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
nego???
Drnda:
nego.. ja trazim zadnji pleteni lajtung pa nigdje.. tj ima idiot, ali rezerviran.. a sa spa 180 :laughing7:
ma i ja kemijam previse.... da stavim sve na papir , pao bi u nesvjest, a moji bi me streljali da znaju koliko je love otislo.(sva lova moja zaradjeno na poslu). :toothy12: :toothy12: :toothy12:
nego di si nabavio slidere
doc-sr150:
--- Citat: Drnda-1 - 27 Veljača, 2010, 01:59:36 ---nego.. ja trazim zadnji pleteni lajtung pa nigdje.. tj ima idiot, ali rezerviran.. a sa spa 180 :laughing7:
ma i ja kemijam previse.... da stavim sve na papir , pao bi u nesvjest, a moji bi me streljali da znaju koliko je love otislo.(sva lova moja zaradjeno na poslu). :toothy12: :toothy12: :toothy12:
nego di si nabavio slidere
--- Kraj citata ---
ima ti devmichel od sp-a zanji sp lajtung..
slajder-nabavio sam dvije okrugle štange po metar pa si samo odrežem :toothy12: još to ide kod tokara
Drnda:
a koja je cijena tih stangi, di ima za uzeti.. i jel ima crna plastika.. posto mi je sve crno... ako i nema nema veze, samo kako se cijene krecu.. ja sam to mislio bubnuti za preseravanj onako...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju