Tehnički kutak > Tuning skutera

RMS Racing - kakvi su ovo serafi?

<< < (2/4) > >>

pajo:

--- Citat: Infernus - 08 Prosinac, 2009, 23:58:23 ---Ima dosta tih serafa za stelanje na tom kvacilu al ne kuzim kakvu ulogu (za stelanje cega) imaju ovi serafi.
Jel se moze vozit bez njih?

--- Kraj citata ---
imaš za svaku oprugu da šteluješ,skini opruge sa kvačila i okreči onaj mali šarafič sa inbusom i budeš vidio šta se dešava.znači možeš podesit tako da ti opruge bude max nategnute i minimalno po želji. :icon_thumright:

Aerox007:
Oce ti rec da kad serafis te serafice oni pikaju u opruge i tako ih napinju...sam u pravu?

pajo:

--- Citat: Aerox007 - 09 Prosinac, 2009, 00:06:41 ---Oce ti rec da kad serafis te serafice oni pikaju u opruge i tako ih napinju...sam u pravu?

--- Kraj citata ---
ti veliki šarafi neznam zašto služe ali se ne dodiruju sa oprugom,na onim malim šarafičima šteluješ tvrdoču.

Aerox007:

--- Citat: pajo - 09 Prosinac, 2009, 00:10:58 ---ti veliki šarafi neznam zašto služe ali se ne dodiruju sa oprugom,na onim malim šarafičima šteluješ tvrdoču.

--- Kraj citata ---

Onda valjda rastezu ferodice?

Infernus:

--- Citat: Aerox007 - 09 Prosinac, 2009, 00:12:21 ---Onda valjda rastezu ferodice?

--- Kraj citata ---

?

Imam sad kuplung u rukama i kolko moje oko vidi ti serafi su tu totalno bezveze...
al to mi je bilo strasno sumnjivo pa sam dao tu na forum...

Mozda su u RMS-u namjerno to napravili da izgleda ko neko super-stelajuce kvacilo a ustvari nije :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju