Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera runner
jprekrit:
--- Citat: dino_sk - 08 Prosinac, 2009, 17:24:12 --- :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Pa daj hebote... kaj se sprdaš s čovjeka... umjesto da mu pomogneš, ti njemu tak...
Zamjeni remen, i gas!!!
_Miso_:
skuter sam kupio prije pola godine...ali u zadnje vrijeme mi remen cesto pocne da skripi...ja sam tamo gledo..ali nisam vidio nigdje nikakav spaner :S
kristijanSR70:
skini dole zvono i polutku rasiri da remen olabavi i onda ga skini i polako svuci sa variomata da se nebi variomat mico i pomakle se rolice, onda moras i to mrdat....
i istim ga postupkom vrati novi remen na variomat i nazad rasiri polutke stavi ga vrati polutke i zvono i gotovo....
ili
skini ventilator variomata i izvuci remen i onda ga samo svučes nazad iz polutki i opet istim postupkom vratis nazad........
jel mozes to sam napravit o čemu ti pričam ?
jprekrit:
--- Citat: _Miso_ - 08 Prosinac, 2009, 17:35:57 ---skuter sam kupio prije pola godine...ali u zadnje vrijeme mi remen cesto pocne da skripi...ja sam tamo gledo..ali nisam vidio nigdje nikakav spaner :S
--- Kraj citata ---
ma dino se malo šali! Ak misliš da je remen, novi remen kupi i bude dobro! Imaš čak i malossi-jev koji ti je oko 20 €, a postupak ti je kristijan dobro objasnio!
R@kija:
--- Citat: kristijanSR70 - 08 Prosinac, 2009, 17:43:03 ---skini dole zvono i polutku rasiri da remen olabavi i onda ga skini i polako svuci sa variomata da se nebi variomat mico i pomakle se rolice, onda moras i to mrdat....
i istim ga postupkom vrati novi remen na variomat i nazad rasiri polutke stavi ga vrati polutke i zvono i gotovo....
ili
skini ventilator variomata i izvuci remen i onda ga samo svučes nazad iz polutki i opet istim postupkom vratis nazad........
jel mozes to sam napravit o čemu ti pričam ?
--- Kraj citata ---
nemres na piaggiu izvadit remen da ne skidas zvono..ak skidas variomat...smeta blok...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju