Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera runner
SlowRider:
--- Citat: gokiSP - 08 Prosinac, 2009, 18:27:01 ---i remen se moze skinut bez skidanja hvacila i zvona
--- Kraj citata ---
molim objasnjenje :notworthy: :jerk:
_Miso_:
e hvala vam...cim nadjem remen probat cu ga promijenit... a to sto skripi..skripi malo kad je hladan..i posle vise ne skripi... tako da cu pokusat i to sa kvacilom... i jos jednom hvalaa! :)
gokiSP:
--- Citat: SlowRider - 08 Prosinac, 2009, 18:37:07 ---molim objasnjenje :notworthy: :jerk:
--- Kraj citata ---
nemam trenutno doma 50 masinu da pokazem ali moze se jer sam puno puta radio..stisnu se polutke i remen ide van bez problema :dontknow:
zL!Ko:
--- Citat: gokiSP - 08 Prosinac, 2009, 19:07:11 ---nemam trenutno doma 50 masinu da pokazem ali moze se jer sam puno puta radio..stisnu se polutke i remen ide van bez problema :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nisam vjerovao pa sam iso probat. Prvo se stisnu polutke do kraja da je cim manje remena medju njima. Skinemo bendix i premotamo remen preko onog zupacinka kod varia i remen je vani.
Za vracanje remena obrnuti postupak, znaci prvo remen stavio u variomat i onda stisnut polutke i pokusat ga ubacit, meni je bilo lakse sa doljne strane polutki.
Hvala Goki :icon_thumright:
CoK:
--- Citat: kristijanSR70 - 08 Prosinac, 2009, 18:28:01 ---
sory al ja tu nevidim budalaštine nikakve.... mišo je stavio temu tako kako je stavio, njegovo pitanje je bilo takvo kakvo je...... on nigdje u tom pitanju nije stavio cviljenje remena......mislim da je htio promjenit remen i točka.......oko toga mu zelimo pomoć, a sad ovo oko skripanja kasnije je tek tako da.....
budalaštine i spamanje nije sigurno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Promijeni spaner? nego sta je to? po pitanju mozes zakljucit ako si bistar da se ne kuzi u skutere najbolje,a to nije razlog za pod*ebavanje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju