Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc u odabiru

<< < (5/6) > >>

R@kija:
gle prvo kupi masinu..pa onda odi slagat nesto..ko zna oces to ikad slozit

Pupo:
Ja bi opet bolje išao na duju pa mu stavio neki slabiji auspuh ako neželiš izvuć maksimum jer uvijek ti ostaje mjesta za 2 specijale! Lako je od jačeg kita napravit slabiji  :icon_tongue:

dhorvat:

--- Citat: Pupo - 08 Prosinac, 2009, 15:29:17 ---Ja bi opet bolje išao na duju pa mu stavio neki slabiji auspuh ako neželiš izvuć maksimum jer uvijek ti ostaje mjesta za 2 specijale! Lako je od jačeg kita napravit slabiji  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

E baš me to zanimalo.

Koji kit će jače ići sa recimo ZX-om? Due plus ili Trophy?  :icon_scratch:

x-plorer:

--- Citat: rakitje00 - 08 Prosinac, 2009, 15:14:27 ---gle prvo kupi masinu..pa onda odi slagat nesto..ko zna oces to ikad slozit

--- Kraj citata ---

pa samo gledam i savjetujem se s vama da vidim sta vi mislite...nadam se da cu sklopit dogovor za masinu momentalno cekam slike masine...e onda bi trebao doc kit zato vas i pitam...

giannelli:

--- Citat: x-plorer - 08 Prosinac, 2009, 14:10:22 ---definitivno nebi toliko...to je previse jako puno ce lokat...isao bi do maksimalno 11-12 hp a to ide i do 15 hp...

--- Kraj citata ---
imat ce 15ks ako imas npr 21 karb i neki spuh koji ce ga vrtit. nema 15ks sam od sebe. i giza je trpi ti vise nepaznje nego alu cilindar. a stage6 nebi uzimao kao sto je receno tisucu puta da imaju nekvalitetan sloj nikasila, radije uzmi onda corsu i miran. a i ovaj pm cilindar je ne provjeren ne zna skakve je kvalitete.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju