Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc u odabiru
x-plorer:
evo radim male promjene na set-apu da napokon mogu pocet kompletirat sve...evo nikako da se odlucim za cilindar...prvotna ideja je bila stage6 sport pro pa se sve premisljam da odem malo dalje u mid pa sam gledao polini corsu u stage6 racing ugl neki malo slabiji mid...pa evo ako neko ima corsu ili s6 racing bio bi zahvalan kad bi napiso utiske...svaki prjedlog je dobro dosao..za karb sam odlucio 19 mm...hvala unaprid...
giannelli:
polini corsa dode oko 200€ jel tako? bolje uzet due ili metrakti za te pare.
x-plorer:
tako nekako nebi due+ skoro 15 hp toliko nesto oko 11 do 13 hp nasao sam na sipu pm x-tech 11 hp cini se jako dobar evo link
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/PMCK0007/Racing+cylinder+PM+XTech+alu.aspx
giannelli:
a gle ak nemas bas puno znanja i oko stelanja i svega toga nemoj odma lupti neki midrejs pravi, radije uzmi mhr replicu ili polini corsu koji isto imaju oko 10-11ks sa odgovarajucim komponentama, oboje imaju klip s dvije karike izdrzljiviji su malo i ne vrte u okretaje toliko. al nek ti i drugi savjetuju nesto.
i de napisi kakav setup mislis slozit, ostala komponente i to.
x-plorer:
ovaj pm je 11 hp al mozda ipak ostanem na s6 sportu...sta se tice setapa trebao bi biti sljedece
dellorto 19 mm
stage6/koso komplet usis
dopler venturi air filter
polini 2g kvalcilo
polini evo 2 zvono
polini super speed 9 rolica
polini belt
Racing crankshaft POLINI pune polutke
Auspuh ce bit custom...rucna izrada
znaci troumim se stage6 sport pro,polini corsa,i ovaj pm x-tech
Navigacija
[0] Lista Poruka