Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox 50 <-> aerox 100

<< < (4/11) > >>

robert:
uff, to bi bilo idealno!
zna li netko točnu proceduru toga?

animatrix:
ja mislim da je procedura ista kao kad ugradis plin u auto, pa radis atest, nove knjizice vozila i to je to..

dhorvat:

--- Citat: animatrix - 08 Prosinac, 2009, 18:23:25 ---ja mislim da je procedura ista kao kad ugradis plin u auto, pa radis atest, nove knjizice vozila i to je to..

--- Kraj citata ---

Nedugo je na forumu bila tema o tome i netreba nikakav atest nego se samo dođe tamo i obavi tehnički ali prije toga se kaže da se prebacuje na veliku tablicu. I skuplja je rega i nakon toga ti treba A1 kategorija da bi mogo vozit to čudo  :icon_thumright:

robert:

--- Citat: dhorvat - 08 Prosinac, 2009, 18:31:30 ---Nedugo je na forumu bila tema o tome i netreba nikakav atest nego se samo dođe tamo i obavi tehnički ali prije toga se kaže da se prebacuje na veliku tablicu. I skuplja je rega i nakon toga ti treba A1 kategorija da bi mogo vozit to čudo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
vozačka mi nije problem, samo mi želja da bude legalna mašina! ono da i u knjižici stoji šta je na skuteru

giannelli:

--- Citat: robert - 08 Prosinac, 2009, 18:46:55 ---vozačka mi nije problem, samo mi želja da bude legalna mašina! ono da i u knjižici stoji šta je na skuteru

--- Kraj citata ---
za to ti treba atest, za prebacivanje na veliku tablu se ne smije povecat kubikaza, sve sto je ima homologaciju (spuh npr) se moze uvest.

tak sam ja skonto iz fatalitijeve teme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju