Tehnički kutak > Tuning skutera
žmigavci
cosa_wp:
evo ovako znaci vozim gileru runer st 125 i sad kupio sam sa SA onaj led zadnji far koji ima zmigavce u sebi i sve sam ja to ljepo spojio i sve radi
ali su mi zmigavci poceli brzo raditi znaci kad upalim brzo trepere ne onako normalno kako trebaju!!! e sad mnogi mi govore da spojim odozada na zicu jos jednu žarulju sa starog zmigavca ili da stavim naprijed jacu zarulju e sad ja to nebi tako rjesio (fuserio) jer sam cuo da se to moze drugacije rjesiti e sad ko to zna i ko ima rjesenje pomozite!!!!!! napomena: stare zarulje od zmigavaca su bile svaka po 10W??????????? sta da radim?????
hvala unaprijed!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R@kija:
trebas relej za te zmige...ima toga na forumu pogledaj malo
mario_f15:
--- Citat: rakitje00 - 07 Prosinac, 2009, 20:19:12 ---trebas relej za te zmige...ima toga na forumu pogledaj malo
--- Kraj citata ---
a jel moze da i nazad ubaci istu sijalicu kao na prednjim zmigavcima....znaci sijalica umjesto releja ? ? ? ::...ako me kuzis :toothy12:
R@kija:
nek stavi relej..da nebude fuš...
reko sam mu koga da pita...jprekrita jer on ima taj far na runneru..
dobar je far al jako svijeti jbt
mario_f15:
--- Citat: rakitje00 - 07 Prosinac, 2009, 20:24:13 ---nek stavi relej..da nebude fuš...
reko sam mu koga da pita...jprekrita jer on ima taj far na runneru..
dobar je far al jako svijeti jbt
--- Kraj citata ---
naravno da je bolje da ne bude fuš..........samo mora nac odgovarajuci relej......... :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju