Tehnički kutak > Tuning skutera

kajla radilice

<< < (3/5) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: radomir.g - 07 Prosinac, 2009, 23:15:59 ---Iz profila..

Levo normalna, desno pomerena (ne kaze se pomerena al jbt stao mi mozak ne mogu se setiti strucnog izraza  :toothy9:)...

--- Kraj citata ---
Moze biti retardirana ili advance(napredirana(napredna) unaprjedena)

ali nije to problem!

nesto drugo je problem!

neznam napamet mi je tesko govoriti kad neznam kako se izgasi motor. dali samo stane ili se pocne gusiti. jel se poslje toga moze upaliti?
moras dat vise detalja!

dgeceg:

--- Citat: J.U.R.C.A - 08 Prosinac, 2009, 10:15:32 ---Moze biti retardirana ili advance(napredirana(napredna) unaprjedena)

ali nije to problem!

nesto drugo je problem!

neznam napamet mi je tesko govoriti kad neznam kako se izgasi motor. dali samo stane ili se pocne gusiti. jel se poslje toga moze upaliti?
moras dat vise detalja!

--- Kraj citata ---
točno sad detalje neznam,jer motor trenutno nije kod mene, nego u servisu, jel bi ti ja mogao dovest motor do tebe da ti to složiš ako imaš vremena?

J.U.R.C.A:
odg sam ti na PM, da se nazalost ne volim igrati sa peugeotima!

radomir.g:

--- Citat: J.U.R.C.A - 08 Prosinac, 2009, 23:36:41 ---odg sam ti na PM, da se nazalost ne volim igrati sa peugeotima!

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Bolje ne cackaj mecku.. :)

dgeceg:

--- Citat: J.U.R.C.A - 08 Prosinac, 2009, 23:36:41 ---odg sam ti na PM, da se nazalost ne volim igrati sa peugeotima!

--- Kraj citata ---
nisam dobio nikakav pm :dontknow:, zbog čega se ne voliš igrat s peugeotima?, daj ako znaš složit, molim te složi mi, jer se već od 7 mjeseca nisam vozio na njemu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju