Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)

<< < (6/42) > >>

x-plorer:
neznam zasto ne...

x-plorer:
neznam zasto ne...ante aj posalji mi broj moba na pm pa da se fogovorimo sta di kako

duje87:
odma da van kazen,vas dvoje sta ste s 50cc..radije se ukrpajte nekome drugome ili nemopjte ic..jer dobro znan kakva ce to voznja bit,ovih 10 ostalih sta idu..non stop cekanja i mucenja i ostalo i prisist ce van taj djir.. znan kad nas je 20ak organizirano islo u sibenik prije par godina..to je bia show s ovima s 50cc,nije to za van grada skuter..pogotovo serijala..i pogotovo kinez..nemos pristizat nemos nista,a prosjek ajme majko..

i najjaca scena sta san na cesti u zivotu vidia.. na magistrali baotian u punon gasu,a tip NA BICIKLI GA PRITICE I JEBE MU MATER STA SE nije da jos sa strane :laughing6: :laughing6: :laughing6: da je to bilo snimit...

x-plorer:
duje meni se nigdi ne zuri vi samo dajte po gassu ja cu koliko mogu...ne radi se o brzini i preticanju vec o gustu...pa makar mi dosli 1 sat poslje...meni to predstavlja gust i uzivanje...

duje87:

--- Citat: x-plorer - 08 Prosinac, 2009, 20:09:36 ---duje meni se nigdi ne zuri vi samo dajte po gassu ja cu koliko mogu...ne radi se o brzini i preticanju vec o gustu...pa makar mi dosli 1 sat poslje...meni to predstavlja gust i uzivanje...

--- Kraj citata ---

riskirat svoj i tudji zivot i napravit prometni čep i kolonu od omisa do makarske,a da na kazen da nemos lec u okuku jer je krajnje pogibeljno racunajuci da ti triba bar malo gasa za izvuc se iz okuke,s obziron da ti motor ide 60-70,nesmi s vise od 50kmh uc u okuku,a s obzirom na to da vozis 50kmh,za tebe okuke ne postoje,samo pravac,dakle ista stvar ko vozit se na autocesti..po meni predosadno :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju