Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)

<< < (33/42) > >>

gun_rider:

--- Citat: Lugburz - 13 Prosinac, 2009, 04:13:09 ---1.Za to mos dobit kozu bez papira
2.nesto si bia govoria priko msn-a,al nije bitno,bitno je da imas trulo razbijeno auto(ko normalan kupuje razbijeno auto?),a ja iman auto u voznom stanju s kojim mogu izac vanka ko covik kad je prehladno...ti ocito nemos pa si ljubomoran
3.necemo sad o tome,nadi neki hrvatski gay forum pa tamo raspravljaj o velicini svog pimpeka
4.ko to,da mu se i ja mogu smijat?
5.STVARNO?ajme meni...ovo me bacilo u depresiju...ajme meni,kako cu zivit s tim...isa bi si sad odma raskidat zile,al ne mogu nac nijedan zilet...ma iden se bacit s zgrade,valjda je 20 m dovoljno?ZBOGOM OKRUTNI ZIVOTEEEEEEEEEEE!!! :toothy12: :toothy12: :toothy12:
nas kako me to dira sta se par panjeva sprdaje na moj racun...hahaha...to mi je unistilo zivot!

--- Kraj citata ---

ti si sine DEBILČINA, to o autu možeš sebi zabit u šupak kretenu...nit znaš sam o čemu sereš!
neman sad uopće volje sa tobon se prepucavat mogu ti samo reć da si JEDNA VELIKA DEBILČINA...ono važno...GLUPA I ISKOMPLEKSIRANA

bok

sfighter:
bilo je odlicno..... :headbang:
jedino sta san se ja prilagodio kolegi  s apn-cem
mislim sta cu kad je vec odlucio ic..... red je...
nabacite koju sliku...
noname..... vidis da shit fighti ipak valjaju...
oba su odradila svoj posao :drunken_smilie:

n0n4m3:
evo par slikica

TheBili:
A jbga ja nisan moga stic kasno ste zvali zurili smo .... isli smo kupit jednog bagy-a  :icon_biggrin:

ante_f18:

--- Citat: n0n4m3 - 13 Prosinac, 2009, 19:31:58 ---kojeg nexusa .. jedan ide 135 drugi 155 .. bez ili sa  retrovizorima ?

--- Kraj citata ---

neman pojma ali san ja gleda bogati u okuku sa 140... :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju