Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)

<< < (30/42) > >>

Crni91:
crni je kuci :)

Scoot_Fan:
Zajebuuuu ;D ;D ;D ;D ;D

x-plorer:
uuu ovo je bia dug put evo sad se grijem doma jer sam se srmza...bilo je odlicno....

ante_f18:
sine nikad bolji đir... :icon_biggrin: ....a još bolje kad smo se vračali.. :toothy9:

kako se slike stavljaju...jbt 70 ih ima... :laughing7:

n0n4m3:
bilo predobro .. vrime za 5 .. nas 11 motora .. nas malo vise i tako .. neki su odustali prije puta .. visa sila  :toothy12:(zadnja kocnica bubanj fxr  :toothy3:) 

i naravno .. pri kraju povratka moj mora stat  :toothy12:

cak je moj sf2 sve odvozia bez greske .. a na vxr-u mi pukla pumpa vode ..

nekih 8-9km od splita .. culo se grebanje .. ja misliaa nogara po podu .. stanem .. nije .. mislia bendix ispa pa struze po ventilvaru .. i kazem sta cu .. moram dalje .. lako cemo prominit sta unisti ... i vozim dalje jedno po kilometra .. i prestane zujat ... a temperatura u crveno .. stanem .. oladi se .. cim krenem u crveno .. na kraju ustanovili da je otisla pumpa vode .. jedno crivo vruce drugo skroz ladno sta idu .. ali sta je najgore nije ni propišala ni nista .. bice pukao onaj ventilator unutra .. i onda zovi ove da se vrate iz splita .. jer su kao mislili da sam ja bzvz sta saa strane ... hah .. i šlepaj doma .. fala tope :D

nikad brze nisam isao .. sad me warrior šlepao .. imao sam osjecaj da letim  :glasses9:

slike poslije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju