Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)
ante_f18:
sutra zovu još bolje vrime nego danas.... :toothy12: :toothy12: :toothy12:....taman stavija nove gume, :toothy9: :toothy9: :toothy9: lipe kaa đavli...hahah :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Crni91:
--- Citat: vx - 10 Prosinac, 2009, 23:33:30 ---tako je uvik, padnu teški dogovori , 10 stranica, udre kiša i sve zak**ra* ;D nadan se da će vam vrime poslužit
a ovi šta pričaju o gasiranju , ovo ono prigovaraju, neka neidu ....... ali znan jedno , Crni prvi dolazi u Makarsku 8)
--- Kraj citata ---
uvik je tako :/ btw necu ja prvi :P
TheBili:
Ajde kad vec dolazite imali iko onaj unutarnji dio variomata za vx-a 125???? :laughing3: :laughing3: :toothy9:
gun_rider:
--- Citat: Lugburz - 12 Prosinac, 2009, 05:34:00 ---1.nije meni krivo,ocito je tebi
2.znan ja dobro sta je prosjek,prema omisu iden na ravnici 80(90 ako je lagana nizbrdica),uzbrdo 55-60,to taman ispada negdi oko 70.ti ne viruj,sta cu ti ja ako tebi skuter s rejsing auspuhom koji daje jedno 15ks i i rejsing skinutim zadnim blatobranom ide losije
3.ja iman pravo na forumu pisat sta je mene volja.
4.ocito tebe pucaju kompleksi jer moj motor od 50 kubika ide bolje od tvog od 125(da nije tako nebi ni sra),da mene pucaju kompleksi sta mi je motor spor ja bi kupia jaci motor...i za razliku od tebe ja iman auto pa sad imalo 7 konja,i lipo se po zimi vozin u toplom,a ti glumi rejsera pa razbij auto...kralju moj da ti nisi iskompleksiran ti nebi ovako zivcano odgovara na moje postove nego bi se nasmija i cita dalje...
--- Kraj citata ---
ajme oš mi molin te prodat tog tajfuna šta ide 300, dam ti sve šta imam, nosi...i još par iljada eura, jel dosta? :'(
odakle tebi zaključak da sna ja razbia auto? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
pusti ti šta ja vozin i kako vozim...meni je pimpek dovoljno velik tako da se ne zamaram time...i da mi nije glavna stvar u životu jel vozim najbrži naluđi motor/auto u gradu...da san glavni gaser..da mlade pice od 13 god sline za mojim kul najlepnicama i izbušenom auspuhu...da tek onda mogu mirno spavat...al neko je ovde očito takav...balav, glup i željan DOKAZIVANJA...
sine...dosadan si ko proliv...
dovoljno je da ti kažen da si posta predmet sprdnje između dosta ljudi tu po forumu koje znan...zanimljivo...niko nezna tebe...poznatog gasera...koji svoje komplekse liči po internetu :toothy12:
gun_rider:
e da...baš sna bia sad sa brkon, prkon, cvajkon itd itd...ostatkom ekipe...ujutro na poljud :glasses9: makar padale sikire :glasses9:
al je laaaaaaaaaaadno sad za motor to je za nevirovat...vozia sna cilu zimu i ovo večeras uvjerljivo najladnija večer. BRATE
sutra nosin 3 jakete
znači pokret oko 11, na poljud bar malo ranije :skuter11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju