Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG friziranje cilindra
Mr J:
nemoj siriti preljevne kanale nego ih samo podigni jer ako ih siris bude ti se dosta smanjio vijek trajanja... vise nego sa podizanjem...
vasso123:
Ma znam ja sve to,malo dignut i prosiriti ispuh,malo squish smanjiti....ali to nije to sta ja trazim...ja trazim kako napravit da max snaga cilindra se poklopi na istim okretajima ko yasuni r...
BlitzMan:
--- Citat: vasso123 - 26 Lipanj, 2007, 21:30:24 ---Ma znam ja sve to,malo dignut i prosiriti ispuh,malo squish smanjiti....ali to nije to sta ja trazim...ja trazim kako napravit da max snaga cilindra se poklopi na istim okretajima ko yasuni r...
--- Kraj citata ---
kanale sirit ali ne samo sirit sa bijasom kolu ujde unutra, treba naj dio koji je u cilindru a za to ti treba profi masinica i bijaksi i onda kad to napravis brusit ga na prvu specijalu i veci klip i ispuh mu sirit, pa onda squsih spustit na 0,7 ili 0,8,,,, svabe tako rade, meni bratic pokazo prek msn slike i kaze da skuter ide super al ima gore i malossi multivar i lakse role i nastelan prijenos inace nista od svega toga
al bolje ti se isplati kupit kit pa nastelat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju