Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna Vision-lagani tjuning
luna500rr:
Obicni se odmah nakon namontiranja predje wd-om par puta do dobije sloj pa se onda upali na leru i progasa da zapece, to stvori zastitan sloj i ista stvar se radi svakih mjesec dana... bez toga spuh hrdja ako nije prefarban ili cromiran
obrez_boy:
kolko bi koštao drag volan? i kam bi stavio urice... :toothy9:
Hrvoje_40:
--- Citat: obrez_boy - 05 Travanj, 2010, 14:35:05 ---kolko bi koštao drag volan? i kam bi stavio urice... :toothy9:
--- Kraj citata ---
meni su se smijali kada sam lunu uzimal ali nešto mi se čini da ima dosta luna :icon_thumright:
obrez_boy:
--- Citat: Hrvoje_40 - 05 Travanj, 2010, 14:51:30 ---meni su se smijali kada sam lunu uzimal ali nešto mi se čini da ima dosta luna :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da ti zapravo kažem...ja svaki dan vidim na cesti barem 10 luna...a neke su čak slično nabrijane ko Robertova...u mojoj ulici ima 5 dečkiju lunu uključujući i mene...izgleda da su ti kinezi ipak popularni :icon_thumright: :icon_thumright:
Hrvoje_40:
--- Citat: obrez_boy - 05 Travanj, 2010, 15:04:00 ---da ti zapravo kažem...ja svaki dan vidim na cesti barem 10 luna...a neke su čak slično nabrijane ko Robertova...u mojoj ulici ima 5 dečkiju lunu uključujući i mene...izgleda da su ti kinezi ipak popularni :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam zadovoljan sa svojom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju