Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna Vision-lagani tjuning
aprilia area 51:
--- Citat: obrez_boy - 06 Prosinac, 2009, 22:49:24 ---4.5k km
--- Kraj citata ---
a onda i nemoras to je ok...jedino ja bi savjetovo lezajeve za svaki slucaj...al kak os... :icon_thumright:
obrez_boy:
dajte mi recite ljudi jel se moze skinut amortizer s mog skuta i onda onaj feder ofarbat sa sprejom??? ??? ??? :toothy3: :toothy3:
dhorvat:
Hm, ja na serijsku radilicu od lune nebi ništa stavljao jače od Base-a na nekom slabijem base auspuhu a i to je upitno kolko će to držat :dontknow:
Čovjeće da na luni drže te radilice ko na klasičnom minarelliju svi bi pokupovali Luna blokove za par sto kuna i stavljali Luna radilice koje su BTW bagatela, oko 300 kuna čini mi se :icon_scratch:
obrez_boy:
e da ja za kit nisam nista spominjo da cu stavljat... :icon_scratch: :icon_scratch:
aprilia area 51:
amotrtizer naravno da mozes skinut... al da skines oprugu to ce ti mozda biti malo problem...a i nez koliko ti je to pametno ako ofarbas koliko ce ta boja trajat i dali ces ljuskat ili nesto....neznam nista 100% nemoj me drzat za rijec al ja to nebi radio...
to sto se tice radilica i mene zanima nevjerujem da su tak dobre ali eto... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju