eto nisam stavio u projekt,neg u garazu,jer samo za zasada je zamijena masine i slaganje iste,pa kad se krene s projektom,premjestit ce se tema,prvenstveno radi faxa i manjka vremena....
ovakav je bio kad sam ga kupio...
veselje i voznja trajala nekih tjedan dana,prvi problem je bio da je probio dihtung glave i kompresija je ulazila u rashladni sustav i bacala vodu na expazionoj posudi,slijedi skidanje masine i zamjena postojeceg dihtunga,provjera faznog lanca nije davala najbolje znakove,i vidi se da je bio pri kraju,slazem natrag sa nadom da ce izdurat do proljeca kad stavljam 200 ccm masinu gore...
od slozene masine proslo 2,5 , 3 mjeseca,dodjem s faxa doma,upalim da se zagrije i krenem u laganu voznju,osjeti se da ne ide ko prije,ja se okrenem i idem natrag doma,pred kucom na ulazu sam se ugasi,probam paliti,alnaser vrti u prazno,pukao fazni lanac,nisam ga dirao nekih dva tjedna niti raskapao,pala je potraga za vxr masinom,nasao dvije,i uzeo masinu....mijenjao deak-a za masinu,doduse nekompletnu i rastavljenu,al ajd necemo cjepidlaciti...
karb koji sam dobio s masinom...rekao mi decko da mu nije isao preko 100 km/h skut s tom masinom,raskapanjem karba,nasao puknutu membranu,izvadio iz svoga i stavio citavu,vjerujem da tu je problem rijesen sta se tice tog....
i ovim putem jos jednom zahvaljujem J.U.R.C.I. na pomaganju i savjetima putem mob....