Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX-->>VXR 200

<< < (15/50) > >>

marko209vx:
sori ali meni se ovo nikako ne svida, neznam kako si zamislio svoj motor ali neznam bas :/
mislim da bi polranjem dekla i vodene to jako dobro izgledalo  :icon_thumright:

speed:

--- Citat: marko209vx - 01 Veljača, 2010, 15:28:50 ---sori ali meni se ovo nikako ne svida, neznam kako si zamislio svoj motor ali neznam bas :/
mislim da bi polranjem dekla i vodene to jako dobro izgledalo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma deklo ce se jos i polirati do kraja i vodena kako mi se cini :angry7:

speed:
evo nekih slikica,ma nisam puno radiom,provezao se 50-tak km,danas smontirao od sp 180 plave federe kvacila,malo prosirio dosjede na kvacilu,slozio,prvi dojam u garazi krece prejebeno ;D ;D ;D

dosao mi i disk i zadnja celjusti,bocna nogara,sad moram naruciti jos plocice zadnje i amortizere nove

kompletno su izmijenjena crijeva od goriva i vakuma jer su stara bila gotova,za benzin su stavljena armirana crijeva tako da nemam vise s tim problema

razlika serijski naspram sp federa

vx:
s plavim federima će ti motor krećati na 8000 okretaja , to je totalno nepotrebno + palit ćeš kumplug kod laganije vožnje , sad moraš voziti samo punim gasom ili pališ kumplug.......
to su preeetvrdi federi

speed:

--- Citat: vx - 10 Ožujak, 2010, 19:14:19 ---s plavim federima će ti motor krećati na 8000 okretaja , to je totalno nepotrebno + palit ćeš kumplug kod laganije vožnje , sad moraš voziti samo punim gasom ili pališ kumplug.......
to su preeetvrdi federi

--- Kraj citata ---
ja nisam u gradu da krecem svako malo,niti da se vozim 20-30 kod mene je krenes i gas samo :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju