Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX-->>VXR 200
R@kija:
--- Citat: gokiSP - 05 Prosinac, 2009, 18:42:22 ---sve je to ok al 4t :confused5: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
daj muči..neas ti pojma...
marko209vx:
inace ovo ti je moja masina bila, original sam moga vx-a...ja sam ju vozio jedno godinu dana, imao sam gore multivar i motor je jako dobro isao, nikad ali bas nikad mi nije stao, a isto sam napravio dosta...mislim da nema masina preko 20 jer sam ju ja kupio sa 14, a poslje mene je stajala samo u garazi nije bila vozena....samo to poslozi i bit ce to raketa :)
speed:
--- Citat: marko209vx - 05 Prosinac, 2009, 19:28:36 ---inace ovo ti je moja masina bila, original sam moga vx-a...ja sam ju vozio jedno godinu dana, imao sam gore multivar i motor je jako dobro isao, nikad ali bas nikad mi nije stao, a isto sam napravio dosta...mislim da nema masina preko 20 jer sam ju ja kupio sa 14, a poslje mene je stajala samo u garazi nije bila vozena....samo to poslozi i bit ce to raketa :)
--- Kraj citata ---
ima ova masina preko 26 t :toothy3:
marko209vx:
--- Citat: speed - 05 Prosinac, 2009, 19:55:03 ---ima ova masina preko 26 t :toothy3:
--- Kraj citata ---
nezam to ti samo dargi bog zna...ma nebi trebala imat preko 25, ja sam neko vrijeme vozio bez sajle kmh al nisam preko 3 napravio da ga j... A cuj da ima i 40 tisuca, za 4t nije to nista :happy3:
speed:
--- Citat: marko209vx - 06 Prosinac, 2009, 12:36:29 ---nezam to ti samo dargi bog zna...ma nebi trebala imat preko 25, ja sam neko vrijeme vozio bez sajle kmh al nisam preko 3 napravio da ga j... A cuj da ima i 40 tisuca, za 4t nije to nista :happy3:
--- Kraj citata ---
znam da nije kad se fazni lanac promijeni na vrijeme :laughing6: :laughing6: :laughing6:
ma radila bi ona i dalje,ali uletila mi ponuda ova i nisam je odbio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju