Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX-->>VXR 200

<< < (48/50) > >>

speed:

--- Citat: gokiSP - 09 Kolovoz, 2010, 20:36:05 ---Šta ti se to razletilo? Fušeru  :toothy12:

--- Kraj citata ---
proklizao je unutarnji dio, ::) ::) ::)

a koma od zivota :laughing6:

igor.sb:
vxr  :headbang: :headbang:

mada sve vise sumljam u majstora  ;D

speed:

--- Citat: igor.sb - 09 Kolovoz, 2010, 20:39:22 ---vxr  :headbang: :headbang:

mada sve vise sumljam u majstora  ;D

--- Kraj citata ---
ma kakvo je groblje bio dobro je kaj je uopce pocel voziti.... :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

sad mi se jos CDI nije pojebao....mogao bi i on,,,tako da je sve izmijenjeno na njemu....a igore ljubice moja....oces mi ti doc upresati sada ovaj dio***????????

speed:
nije mi se dalo ici u rijeku...nisam dvije noci spavao....

nazovem i posalju mi postom unutarnji propeler....zvali me iz poste da mi dolazi paket iz matulja...reko super idem izvaditi osovinu i propeler da mogu novi montirati....

i krenem ja i nikako izbiti ga....a ja ga upresao....na kraju napukal i dekl od vodene...ja lud reko ajd mozda jos ispresam propeler...i nakon mucenja sat vremena nisam uspio nista....sutra dolazi cijeli set za reparaturu...propeler,osovina,lezaj i dihtung...slozit cu u staru vodenu...ionak je bila spremna za reparaturu :icon_tongue:

i da dao sam si oduska kad je puklo sve :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
slikano mobitelom...fotic mi odnijeli na more ::)

SPecial:
ajoooooj,sta ucini od pumpe. Kad propusti semening vodene zna se dogodit da napravi kanal po osovini pa ti i dalje pusta vodu iako si novi semening stavio,tako da ti je bolje da si uzeo set.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju