Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX-->>VXR 200
gokiSP:
Pa stoji i meni niže pa ne struže. Btw, na novom raneru su veći kotači što znači da je grana više od poda nago na starom :happy6:
speed:
ma da na ulasku u granu,onaj plast se raspao ,to je sanirano i sve ok...ja ga jos nisam tolko nagnuo da mi struze jer gume idu svaka u svoju stranu po zavojima :sad1:
Drnda:
nemoguce da grana struze, ni na starome ni na novome, do ruba gume idu, znaci, ako jedan mm ostane neiskoristen to je max i ne struze nista...
malaguti:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Lipanj, 2010, 13:11:01 ---nemoguce da grana struze, ni na starome ni na novome, do ruba gume idu, znaci, ako jedan mm ostane neiskoristen to je max i ne struze nista...
--- Kraj citata ---
ajde se onda ti i goki dogovorite sa speedom i platite postarinu pa mi donesite deaka,ja ga montiram idemo ja i goki do prvog zavoja pa neka vidi,ja sam iz okolice rijeke...
ajde face da vidite to vase nemoguce
speed:
--- Citat: malaguti - 20 Lipanj, 2010, 19:25:04 ---ajde se onda ti i goki dogovorite sa speedom i platite postarinu pa mi donesite deaka,ja ga montiram idemo ja i goki do prvog zavoja pa neka vidi,ja sam iz okolice rijeke...
ajde face da vidite to vase nemoguce
--- Kraj citata ---
hehehehe....doalzim ja licno to vidjeti :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju