Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX-->>VXR 200

<< < (4/50) > >>

speed:
od zadnjeg javljanja bio sam lijen do prosle subote....

raskopao cijelu masinu,kvacilo,ma sve sve :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

masina i svi dijelovi su u besprijekornom stanju,rolice,remen nov...

sljedeci problem je da mi ne pase disk s vx glavcine na vxr glavcinu,rekli mi ljudi da zamijenim getribe...to necu raditi

u medjuvremenu sam odlucio ocistiti blokove i obojat ih usput da ne skidam masinu na proljece kad budem plastike bojao

danas sam malo s cetkom skinuo prasinu,sutra s ivasolom ocistiti i baciti primer i boju mozda

famozna glavcina

pocetak ciscenja blokova

spremno za bojanje

sven_vx:
jel to vodena zahrdala od stajanja ili je cista voda tocena unutra? :icon_scratch:

speed:

--- Citat: sven_vx - 27 Siječanj, 2010, 00:44:14 ---jel to vodena zahrdala od stajanja ili je cista voda tocena unutra? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
da prije je voda tocena bila unutra,ja sam se sav zaprepastio bio :angry7:

sven_vx:

--- Citat: speed - 27 Siječanj, 2010, 01:14:03 ---da prije je voda tocena bila unutra,ja sam se sav zaprepastio bio :angry7:

--- Kraj citata ---
vidim da je fino zahrdalo.. :)

kak izgleda izunutra?

speed:

--- Citat: sven_vx - 27 Siječanj, 2010, 01:18:04 ---vidim da je fino zahrdalo.. :)

kak izgleda izunutra?

--- Kraj citata ---
mislis unutar pumpe ili ???

to sam danas rastavio,jedan saraf unistio,zapekao se toliko od hrdje,jos cu to ocistiti,a crijeva i kiler sam miniwashom ispirao,al sam ja jos u 9 mjesecu bio nalio antifriza unutra,sad cu opet isprat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju