Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX-->>VXR 200
speed:
od zadnjeg javljanja bio sam lijen do prosle subote....
raskopao cijelu masinu,kvacilo,ma sve sve :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
masina i svi dijelovi su u besprijekornom stanju,rolice,remen nov...
sljedeci problem je da mi ne pase disk s vx glavcine na vxr glavcinu,rekli mi ljudi da zamijenim getribe...to necu raditi
u medjuvremenu sam odlucio ocistiti blokove i obojat ih usput da ne skidam masinu na proljece kad budem plastike bojao
danas sam malo s cetkom skinuo prasinu,sutra s ivasolom ocistiti i baciti primer i boju mozda
famozna glavcina
pocetak ciscenja blokova
spremno za bojanje
sven_vx:
jel to vodena zahrdala od stajanja ili je cista voda tocena unutra? :icon_scratch:
speed:
--- Citat: sven_vx - 27 Siječanj, 2010, 00:44:14 ---jel to vodena zahrdala od stajanja ili je cista voda tocena unutra? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
da prije je voda tocena bila unutra,ja sam se sav zaprepastio bio :angry7:
sven_vx:
--- Citat: speed - 27 Siječanj, 2010, 01:14:03 ---da prije je voda tocena bila unutra,ja sam se sav zaprepastio bio :angry7:
--- Kraj citata ---
vidim da je fino zahrdalo.. :)
kak izgleda izunutra?
speed:
--- Citat: sven_vx - 27 Siječanj, 2010, 01:18:04 ---vidim da je fino zahrdalo.. :)
kak izgleda izunutra?
--- Kraj citata ---
mislis unutar pumpe ili ???
to sam danas rastavio,jedan saraf unistio,zapekao se toliko od hrdje,jos cu to ocistiti,a crijeva i kiler sam miniwashom ispirao,al sam ja jos u 9 mjesecu bio nalio antifriza unutra,sad cu opet isprat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju