Tehnički kutak > Tuning skutera

Slaganje glave leader 200ccm

(1/5) > >>

speed:
evo prvo dvije slike za pocetak

http://www.easyparts.nl/showdrawing/884/32472/-/0-968-1-m420-m882-s884-d32472/Head_valves.html

http://www.easyparts.nl/showdrawing/884/32473/-/0-968-1-m420-m882-s884-d32473/Rocker_levers_support.html

ovako,kolko znam stave se ventili,gumice,federi,ona kapica i osiguraci na ventile,e posto ja sada tih osiguraca imam manjka,tako sam kupio masinu,raskopao bi od vx glavu,kolko sam cuo ima ih u dvije dimenzije,nisam raskapao glavu od vx jer sam sada uvecer dosao s faxa,

i pitanje s druge slike.stavim bregastu,ventile i sada ovaj ko zamasnjak ili kaj je vec,kako se uglavi onaj feder sta ide tu po slici,jos moram i vidjet jel ga imam doma :laughing7: :laughing7: :laughing7:

mislim da ne bi trebalo bit problema mi sutra za to sloziti,al et nisam dugo postavio temu u ovom dijelu foruma pa da malo pitam :glasses9:

jos mozete rec neke savjete kak lakse sloziti i sl

marko209vx:
nekuzim koji feder?? daj neku sliku tog cuda jer sa ovoga se ne moze zakljucit...dali mislis na federe ventila ili sta?
kad slozis ventile, gumice, federe ventila, klackalicu, osigurace sve to postezes, stavis bregastu, onda onaj limič sto ide iza bregaste, stavis lancanik, onu plocicu i stegnes imbusom 4, kljucem 8...

speed:

--- Citat: marko209vx - 03 Prosinac, 2009, 22:57:04 ---nekuzim koji feder?? daj neku sliku tog cuda jer sa ovoga se ne moze zakljucit...dali mislis na federe ventila ili sta?
kad slozis ventile, gumice, federe ventila, klackalicu, osigurace sve to postezes, stavis bregastu, onda onaj limič sto ide iza bregaste, stavis lancanik, onu plocicu i stegnes imbusom 4, kljucem 8...

--- Kraj citata ---
da na federe ventila,a slagao sam glavu od vx-a,a nisam skidao dole ventile,a mislim da to nije problem,sad su skinuti,ma sutra ujutro ce to biti slozeno :=))))

J.U.R.C.A:

--- Citat: speed - 03 Prosinac, 2009, 23:02:25 ---da na federe ventila,a slagao sam glavu od vx-a,a nisam skidao dole ventile,a mislim da to nije problem,sad su skinuti,ma sutra ujutro ce to biti slozeno :=))))

--- Kraj citata ---
lagano je rastaviti!
tesko sastaviti bez alata ili imalo improvizacije!

uglavnom trebas nategnuti federe i onda ubaciti oba osiguraca na ventil i pustit feder!

uglavnom tesko da ces uspijeti!
sretno a ako ne uvjek imas opciju poslat glavu kod mene!

speed:

--- Citat: J.U.R.C.A - 03 Prosinac, 2009, 23:33:30 ---lagano je rastaviti!
tesko sastaviti bez alata ili imalo improvizacije!

uglavnom trebas nategnuti federe i onda ubaciti oba osiguraca na ventil i pustit feder!

uglavnom tesko da ces uspijeti!
sretno a ako ne uvjek imas opciju poslat glavu kod mene!

--- Kraj citata ---
znam da ce biti tesko,ali vec imam viziju kak cu to napraviti i vjerujem da ce to uspjet,nego daj mi reci za osigurace,jel ima razlike na usisnim i ispusnim ventilima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju