Tehnički kutak > Tuning skutera
trokiranje + slab rad u leru
dhorvat:
--- Citat: Antares - 03 Prosinac, 2009, 21:06:23 ---A zašto se gasi? Kad je ovako hladno vani, inače mi neće u leru ispod 3k sve dok nije skroz zagrijan.
--- Kraj citata ---
To se meni znalo desit kad je ogromna vlaga u zraku. Jako rijetko doduše, ali danas su rekli na radiju da je relativna vlažnost cijeli dan 100% a nema kiše :headbang:
Aerox007:
Ako ti se gasi kad dodas full gas onda ti je mozda dizna zastopana il nes...ali brijem da je tu u pitanju i svjecica
gokiSP:
ne prdi...to je 2t i tu veliku ulogu igra zrak a pogotovo kad imas airbox
Antares:
Nije se gasio pri vožnji nego samo u leru.
U vožnji na 1/3 gasa i više je sve bilo ok, a ispod toga se doslovno vukao i užasno trokirao.
Na leru su pak okretaji tolko mali da se gasi. U vožnji bez gasa uopće nije bilo onog prduckanja dok inače to zna doći dok okretaji počnu padat sa nekih 5k prema 3k.
dhorvat:
--- Citat: Antares - 03 Prosinac, 2009, 21:13:32 ---Nije se gasio pri vožnji nego samo u leru.
U vožnji na 1/3 gasa i više je sve bilo ok, a ispod toga se doslovno vukao i užasno trokirao.
Na leru su pak okretaji tolko mali da se gasi. U vožnji bez gasa uopće nije bilo onog prduckanja dok inače to zna doći dok okretaji počnu padat sa nekih 5k prema 3k.
--- Kraj citata ---
previše zraka ili premalo goriva. Možda se ler dizna zaštopala ili napunila smećem ili vlagom pa nije moglo probit :dontknow: Meljem ali moglo bi neš bit od toga kaj sam nabrojal :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju