Tehnički kutak > Tuning skutera
E jel se može!!!
stardust:
osim naravno prigusivanje zvukova...
pogledaj naprimjer formulu jedan ili nascar...
po zvuku bi reko da oni i nemaju auspuh...
a pogledaj naprimjer klasicni auspuh na nekom autu bez katalizatora..
to je prakticki samo prohodna rupa bez ikakvih zapreka...za razliku od naprimjer 2t auspuha
a normalno da ti je onaj auto slabije isho ako nije bio nastelan da radi bez auspuha
fakat sam ja mozda/vjerojatno u krivu ali bi htio da mi to neko objasni ako zna..
Nikon:
udahni duboko sta vise mozes
i jednom puvni skroz otvorenih usta sta vise mozes (brzo pusi svon forcon)
pa jednom puvni kad su ti usta sitno otvorena ko da ides zvizdit i skuzit ces sam ;)
P.S.
ima formula auspuh odakle ti to da formula nema auspuh ???, ima ga i svaki trkaci auto.. mora ga imat.... prnia bi motor da ispuh plinova ide direkt iz cilindra van.
otvoren auspuh nema katalizator i nepotrebne pregrade i zato ima veci protok te motor nije prigusen tj ne gusi ga.
Punisher:
--- Citat: stardust - 26 Lipanj, 2007, 19:31:12 ---osim naravno prigusivanje zvukova...
pogledaj naprimjer formulu jedan ili nascar...
po zvuku bi reko da oni i nemaju auspuh...
a pogledaj naprimjer klasicni auspuh na nekom autu bez katalizatora..
to je prakticki samo prohodna rupa bez ikakvih zapreka...za razliku od naprimjer 2t auspuha
a normalno da ti je onaj auto slabije isho ako nije bio nastelan da radi bez auspuha
fakat sam ja mozda/vjerojatno u krivu ali bi htio da mi to neko objasni ako zna..
--- Kraj citata ---
Sam si takoreći odgovorio na pitanje - auspuh bez katalizatora, otvoreniji je, ali je opet auspuh...
A za formulu - kako nema spuh (samo je dobro skriven), evo ti i dokaz;
>> http://youtube.com/watch?v=MqO6tEZdUQ0 <<
Nikon:
formula ima 2 auspuha :toothy11:
Punisher:
--- Citat: Nikon - 27 Lipanj, 2007, 13:52:25 ---formula ima 2 auspuha :toothy11:
--- Kraj citata ---
Yes, yes... i prilično su 'ekplozivni' :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju