Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
efz:
--- Citat: CoK - 26 Kolovoz, 2010, 20:50:06 ---...ako ni to nebude pomoglo, idu pregrade iz boxa van pa cu tako probat
--- Kraj citata ---
Mislim da ce na kraju bit tako ;D
efz:
.............malo razmisljam i neznam kaj ces sa ovom gljivom dobit, jer ce sad biti samo 1 rupa (ona serijska), ostale rupe ces zatvorit, tak da mislim da ce biti samo manje zraka nego prije :dontknow:
vktr:
--- Citat: efz - 26 Kolovoz, 2010, 21:08:10 ---.............malo razmisljam i neznam kaj ces sa ovom gljivom dobit, jer ce sad biti samo 1 rupa (ona serijska), ostale rupe ces zatvorit, tak da mislim da ce biti samo manje zraka nego prije :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa kolko ja kontam dobit će to da će gljiva filtrirat malo zrak a imat će skoro ful protok zraka, sa spužvom imaš manji protok jer pokriva veću površinu i gušća je i manje prolazi kroz nju ili tak neš , moožda hahha
CoK:
--- Citat: vktr - 26 Kolovoz, 2010, 21:18:00 ---pa kolko ja kontam dobit će to da će gljiva filtrirat malo zrak a imat će skoro ful protok zraka, sa spužvom imaš manji protok jer pokriva veću površinu i gušća je i manje prolazi kroz nju ili tak neš , moožda hahha
--- Kraj citata ---
u teoriji ovom se nadam da...netreba mi full protocan airbox jer bi onda stavio sam gljivu, treba mi zera zraka vise a kolko god da izbusim box nroz ono suzenje di je filter ne prolazi vise jer nemoze
CoK:
zast mi je svjecica cadava?
al ono...pravo :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju