Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (132/411) > >>

..::IVKULJA::..:
seksi satovi :icon_biggrin:

mhr-team:

--- Citat: igor.sb - 30 Srpanj, 2010, 20:23:03 ---100x je bolje gledat kako kazaljka leti, nego digitalne brojeve kak...ne znam  :toothy9: :toothy9:

:headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

:frajer:
 :icon_thumright:

CoK:
Evo kako je bilo sranja sa prijenosom (getribom) stavljena je bila od SPa i vise nije blokiralo kotac ali skuter nije bio zivahan nimalo...neki dan sam imao vremena pa sam ponovno raskopao prijenos i probao naci u cemu je problem, ali uzalud. Premjerio sam sve sto se da premjeriti, usporedio obe getribe (150 i 180) i u svemu su potpuno identicne osim u broju zubi. 3 dana je drzala getriba od 150 normalno i danas pocela opet blokirat kotac. Vec sam lud i nemam volje vise raskapat to ponovno.

Ako ima netko kakav savjet ili viska love u đepu slobodno nek se javi  ;D

danas sutra cu uploadat slike getribe da vidite, kao mali tutorial neki nis spesl

:binkybaby:

[SB]Replica 180:

--- Citat: CoK - 10 Kolovoz, 2010, 20:21:29 ---Evo kako je bilo sranja sa prijenosom (getribom) stavljena je bila od SPa i vise nije blokiralo kotac ali skuter nije bio zivahan nimalo...neki dan sam imao vremena pa sam ponovno raskopao prijenos i probao naci u cemu je problem, ali uzalud. Premjerio sam sve sto se da premjeriti, usporedio obe getribe (150 i 180) i u svemu su potpuno identicne osim u broju zubi. 3 dana je drzala getriba od 150 normalno i danas pocela opet blokirat kotac. Vec sam lud i nemam volje vise raskapat to ponovno.

Ako ima netko kakav savjet ili viska love u đepu slobodno nek se javi  ;D

danas sutra cu uploadat slike getribe da vidite, kao mali tutorial neki nis spesl

:binkybaby:

--- Kraj citata ---
neki od lezaja ti je ruknuo i zato bloka.... tesko moguce da su iglicasti , znaci nemas puno troska da to preslozis!
kladim se na odnaj od osovine kotaca   :hello:

CoK:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 10 Kolovoz, 2010, 20:25:03 ---neki od lezaja ti je ruknuo i zato bloka.... tesko moguce da su iglicasti , znaci nemas puno troska da to preslozis!
kladim se na odnaj od osovine kotaca   :hello:

--- Kraj citata ---
lezajeve sam prvo gledao, a i na sp getribi ne cvika...

dok se normalno vozi sve je super, cim ga na zadnji kad se zagrije pocne srat a ovako se mogu vozit pun rac i sve ok

i nemojte mi sad pisat one pametne tipa nemoj na zadnji i to -.-''

:thebirdman:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju