Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
CoK:
--- Citat: SPecial - 11 Srpanj, 2010, 17:13:29 ---Smanjila ti se potrosnja s vecim karbom?
Kako to. Vjerujem da je,ali ne razumijem.
Ako je dizna ista kao prije,ne mogu shvatiti.
--- Kraj citata ---
Da ne pricam gluposti, vjerojatno nije bio dobro nastelan 20,5 ... ima ljudi koji su vozili pa nek komentiraju
dizna je u 25 ista ko i na 20,5 a to je 88
sa vecim otvorom za zrak na 25 spram 20,5, kvalitetnije je mijesanje smjese zraka i goriva nego kod manjih karbova (moje misljenje)
manjem karbu kod određenog otvora gasa treba neko vrijeme da povuce zrak dok kod veceg netreba toliko
sa 6 litara goriva sam mogao proci 90 - 95 km sa manjim krabom dok je sa vecim 100 - 105 km
da nebi mislili da pricam sad da se smanjila za 2 l, nije, ali nesto je
vidjet cu kako ce biti kod prerade airboxa jer sad do 3/4 gasa motor ima odaziv a dalje je uzalud davat gas
EDIT: igle su kod mene uvej na istom mjestu...na prvom zubu odozgora
[SB]Replica 180:
a daj lazess, pa prije tjedan dana sam prognoziro razltavanje radilice tog fxra ::) ::), jbs hobotnicu :binkybaby:
SPecial:
Mene isto muci pun gas,Ide do 120 i nece dalje,jedino sam ga do 140 digao na dugoj nizbrdici.
Sve je standard.
CoK:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 11 Srpanj, 2010, 20:22:53 ---a daj lazess, pa prije tjedan dana sam prognoziro razltavanje radilice tog fxra ::) ::), jbs hobotnicu :binkybaby:
--- Kraj citata ---
potpis
--- Citat: SPecial - 11 Srpanj, 2010, 20:29:30 ---Mene isto muci pun gas,Ide do 120 i nece dalje,jedino sam ga do 140 digao na dugoj nizbrdici.
Sve je standard.
--- Kraj citata ---
polutke za k**ra*? :dontknow:
SPecial:
Meni se cine ispravne. Provjerit cu remen,mozda je pri kraju.
Sta bi moglo biti s polutkama?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju