Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
CoK:
--- Citat: te-te-ac - 13 Ožujak, 2010, 02:13:25 ---pa vamo je IN napravit projekt i prodat... tak da :toothy12:
neznam kak protumačit ovo sto sam jedini.. jel to mozda nest isfušareno a ja neznam :icon_scratch: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
moj bi zakljucak bio da su ljudi vec naviknuti kako to biva kada se nesto slozi pa se ne cude :D
Ma prodo bi staru prije srke
aj bok,noga me boli
CoK:
E...jel ko vidio moj skuter? Doc? nema ga vec 2 tjedna :o
mario_f15:
--- Citat: CoK - 25 Ožujak, 2010, 12:36:22 ---E...jel ko vidio moj skuter? Doc? nema ga vec 2 tjedna :o
--- Kraj citata ---
jesi to samo zamislio ili ? :toothy12: :toothy12:
CoK:
Evo danas mi stigo skuter doma sa razrađivanja :laughing7:
Imao je problema sa radom na leru,jebene lamelice popucale po rubovima i po cijeloj duzini koda ih je neko skarama rezo. Zijevale su da neznam opce kako je motor vozio. Enivej zamjenjene su novima,stavljena je druga dizna i zatvorene rupe na airboxu i sada je to to.
Probali smo ga malo vozit sa 25dell i mali zdere!!! benzin,ne cestu :hmh:
doc-sr150:
--- Citat: CoK - 25 Ožujak, 2010, 21:26:11 ---Evo danas mi stigo skuter doma sa razrađivanja :laughing7:
Imao je problema sa radom na leru,jebene lamelice popucale po rubovima i po cijeloj duzini koda ih je neko skarama rezo. Zijevale su da neznam opce kako je motor vozio. Enivej zamjenjene su novima,stavljena je druga dizna i zatvorene rupe na airboxu i sada je to to.
Probali smo ga malo vozit sa 25dell i mali zdere!!! benzin,ne cestu :hmh:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju