Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (342/411) > >>

Prebi:
Di je ta dritura u Zadru? Bia san vidija nedavno neki video ZDteam i tu su dizali na kolo motore vecinon sp180.

RunnerSukosan:
To je pista kod Zadra, cca 100m prije Zatona. Ovo je snimano za vrijeme Dalmatia CC-a.

Sto se tice tog "ZDteam" to su teski nekrsteni, neuki fuseri. Klasika za Dalmaciju, cast izuzetcima. U biti ta ekipa se raspala.

Prebi:
Vidia san dosta dobar in je vozac onaj s bilo zlatnin runneron, al runner je na kraju zavrsija u papar i prodava se u dijelove.

ajlavsrku:

--- Citat: RunnerSukosan - 01 Prosinac, 2017, 19:23:26 ---To je pista kod Zadra, cca 100m prije Zatona. Ovo je snimano za vrijeme Dalmatia CC-a.

Sto se tice tog "ZDteam" to su teski nekrsteni, neuki fuseri. Klasika za Dalmaciju, cast izuzetcima. U biti ta ekipa se raspala.

--- Kraj citata ---

Bar je ekipa bila,u splitu nemos vidit runnera jednog da se dva dana vozis,nevidis zx auspuh jbt,nema skutera osim maxi 500ccm pa dalje,a 50ccm i tako to su drljace vecinom ljudima za na posa,ja s vxom prodjem kroz grad mulci ne gledaju u cudu ko ja sta san sa 15god ima 10 godina gleda sp-a,nema covika za obratit se za savjet a kamoli ista...

RunnerSukosan:
Jbg, tako je svugdje. Bas smo ja i rodjak corector komentirali, doslo je to virtualno vrijeme i nema vise onog sto je prije bilo, tj malo nas je ostalo. Meni je isto ko klincu bio dozivljaj SP ili tako nes viidt.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju