Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (29/411) > >>

sven_vx:

--- Citat: CoK - 01 Veljača, 2010, 19:48:38 ---Dobro pitanje...da podsjetim,fali mi radilica a posto sam dobio pedalu nemogu si priustit drugu. Moja je kod poznanika na ''reparaturi'' al nas kak to vec ide kad se znas sa nekim...imam jos jednu ali je spigana sa strane variomata nekih 3-4mm a to ne zelim nit ravnat nit stavljat... :'(  Kad to nađem,docekam da se napravi,masina je gore i moze se vozit u vrlo kratkom roku a do tad...stanga

P.S. ako ima ko za udjelit da je dobra a da ih ima 10 na stanju nek me se sjeti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
imam ja neku od sp-a,ali neznam kakva je..trebam pogledat..posto stoji vec skoro godinu dana.. :icon_biggrin:

CoK:
E da je vise ljudi ko ti  :toothy9: Valjda ce vidjet neki tajkun ovo sve pa ce udjelit nesto LOL

sven_vx:

--- Citat: CoK - 01 Veljača, 2010, 20:09:38 ---E da je vise ljudi ko ti  :toothy9: Valjda ce vidjet neki tajkun ovo sve pa ce udjelit nesto LOL

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin:

ak je radilica ispravna poklanjam ti ju..samo mislim da bi trebalo samo bacit gore nove lezaje i ocistit malo i to je to..budem dao jurci da pogleda radilicu i lezajeve pa ti javim.. :icon_thumright:

CoK:
Hvala na trudu unaprijed  ::)

duje87:

--- Citat: CoK - 01 Veljača, 2010, 20:09:38 ---E da je vise ljudi ko ti  :toothy9: Valjda ce vidjet neki tajkun ovo sve pa ce udjelit nesto LOL

--- Kraj citata ---

gle nije bit u udijeljivanju dijelova,nego je bit u tome da taj nek sta ti nesto udijeli ti je ucinia u biti sranje,a ne uslugu..te radilice su poznate po tome sta vole pucat i sta jako malo traju i pojedu se sastrane variomata bar na spu,a sad za sr bas i neznan s obzirom da ima 6-7ks manje,i sad recim oda ti ja udijelim radilicu i ona pukne nakon nekog vremana i za sobo povuce nove lezajeve semeirnge brtve i ponovno rasklapanjei sklapanje masine i opet moras uzet drugu radilicu..zato ti kazem bolje pricekaj pa nabavi neku dobru radilicu nego bilo sta ubacit na motor sa omda se provozas..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju