Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
[SB]Replica 180:
--- Citat: pajo - 24 Siječanj, 2011, 22:13:32 ---znam imam ih :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
te lamele su srot! :hello:
pajo:
moguče?
več jako dugo ih vozim na 70cc sa i bez graničnika i ne vidim razliku?
vanjossi:
limic za lamele si trebao pustit dulji, ako nemas vise toga imam ja par setova pa ti pošaljem da si to sredis :icon_thumright:
ja sam vozio kojih 200 km na serijali, mala razlika se osjeti imao sam gore zelene polini lamele i nisu pukle.
kad se odreze taj limic onda okrenes da ti donja strana limica sad bude gore da ti nebi sjeklo lamele
CoK:
--- Citat: vanjossi - 25 Siječanj, 2011, 00:50:40 ---limic za lamele si trebao pustit dulji, ako nemas vise toga imam ja par setova pa ti pošaljem da si to sredis :icon_thumright:
ja sam vozio kojih 200 km na serijali, mala razlika se osjeti imao sam gore zelene polini lamele i nisu pukle.
kad se odreze taj limic onda okrenes da ti donja strana limica sad bude gore da ti nebi sjeklo lamele
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
ovo sto sam ja stavio nisu limici (granicnici)...na nekim piaggio usisima lamelice su ucvrscene vijcima zaserafljenim u samo tijelo usisa (aluminij), na nekim su duzi vijci pa imaju matice sa druge strane (plasticni), a na nekima imaju ovo sa druge strane umjesto matica (plasticni)...
ovo sa granicnicima cu napraviti nesto, u najmanju ruku da ide uzduz cijele lamelice kako je replica prvi savjetovao
--- Citat: SPecial - 24 Siječanj, 2011, 20:56:20 ---
Bio je,ali sada je prepravljen za spejsovanje.
--- Kraj citata ---
heh, vidio sam...stvarno sad je pic mic :icon_thumright:
tebi i treba takvo sto da se mozes pokrenuti s mjesta...ono, da kida odozdo!
ivanm:
ta prerada više ima smisla na 70ccm midrace i na dalje jer se lamele moraju otvoriti preko 200x u sekundi, pa je bolje da je u komadu i tvrđa.. za big bore je bolje da su mekše i sa pregradama, idalan bi bio veći usis... (širi, 3 lamele)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju