Tehnički kutak > Tuning skutera

Termo crijeva, gdje kupiti?

<< < (3/6) > >>

gokiSP:
jebes takve autodijelove  :icon_biggrin: ja sam zadnji put kupio sebi 2.3m termo crijeva mislim da me oko 90kn izaslo

Pupo:
Pošalji pm nekome od isusovaca jer na onom bjelom roxu su prozirna crijeva. Inače, raspitaj se po trgovinama i kupi kvalitetnije (opleteno) "vrtno" crijevo jer nisu to prevelike temperature, 80-90% nije neka prevelika temperatura, a ako je preko toga, crijeva su najmanji problem.

A na kraju krajeva, uvijek ti ostaju hidraulična crijeva!

aeroxtuning:

--- Citat: Pupo - 03 Prosinac, 2009, 00:00:24 ---Pošalji pm nekome od isusovaca jer na onom bjelom roxu su prozirna crijeva. Inače, raspitaj se po trgovinama i kupi kvalitetnije (opleteno) "vrtno" crijevo jer nisu to prevelike temperature, 80-90% nije neka prevelika temperatura, a ako je preko toga, crijeva su najmanji problem.

A na kraju krajeva, uvijek ti ostaju hidraulična crijeva!

--- Kraj citata ---
bih rado,ali ih nikako nema na forumu,ima li netko broj možda? Idem sutra opet u auto dijelove.... Lud sam vise zbog tih crijeva prokletih...

giannelli:
jesi pitao u luxuza ili u mehanizacij oni imaju svakakve stvarcice? ili da probas u atd u gružu.

aeroxtuning:
pitao u atd-a,morat ću se zaletit do luxusa,a je#i mi sve ako znam di je mehanizacija,hh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju