Općenito > Generalno o skuterima

Nepoznati proizvođač? Što sad?

<< < (3/5) > >>

Rossi:
ovaj proizvodjac u BIH se prodaje dugo vec...vozo sam jednog 125 i ide mi ok ...malo jest potezak i tesko je kroz guzve se probijat ali je to ok za takav skuter  ...ide lijepo ....sto se tice kvarova tu ti nemogu pomoc ....o tome neznam nista

b_l_a_c_k:

--- Citat: Rossi - 04 Prosinac, 2009, 23:02:05 ---ovaj proizvodjac u BIH se prodaje dugo vec...vozo sam jednog 125 i ide mi ok ...malo jest potezak i tesko je kroz guzve se probijat ali je to ok za takav skuter  ...ide lijepo ....sto se tice kvarova tu ti nemogu pomoc ....o tome neznam nista

--- Kraj citata ---

ja imam tog HUATIAN-a već 2 godine.. riječ je o mašini od 125 ccm..
nije bilo nekih ozbiljnijih kvarova, prešao sam nekih 8000km..
redovno sam mijenjo ulje pomalo dotezo šarafe itd..
kupio sam ga jer sam lično zaradio pare i nisam znao sta da kupim i kupio sam taj skuter..
od sitnijih kvarova je bio taj da sam mu morao promijeniti ležaj na zadnjem tocku (sitnica, oko 10KM (oko 40 kn ) u MOTOREX-u)..

onako što se tiče vožnje, nije za neke jurnjave nego za laganu vožnju i kuliranje...

tonch08:
ja imam 3000 km. mjenjo sam stražnje armortizere, radi fore, ali ipak su malo tvrđi. I još sam mjenjo top, podosta sam dobio na ubraznju i mozda 2 il 5 km/h vise...
Također mjenjam redovno ulje i pregledavam sve djelove skutera. Onda drugi kazu da kinezi nis nevaljaju, a ubiti je stvar u tomu sto ih neznaju odrzavat... :binkybaby:

marko_AeRoX:

--- Citat: tonch08 - 05 Prosinac, 2009, 20:48:57 ---ja imam 3000 km. mjenjo sam stražnje armortizere, radi fore, ali ipak su malo tvrđi. I još sam mjenjo top, podosta sam dobio na ubraznju i mozda 2 il 5 km/h vise...
Također mjenjam redovno ulje i pregledavam sve djelove skutera. Onda drugi kazu da kinezi nis nevaljaju, a ubiti je stvar u tomu sto ih neznaju odrzavat... :binkybaby:

--- Kraj citata ---

ovo ti varira od motora do motora... imas kineza tipa baotian koje kupis i drugi dan stanu bez ikakvog razloga (ima tema na forumu),a s druge strane imas kineza koje kupis i sluze te duuuuuuugo... isto ti je i s novim autom, ak imas peh kupis auto koji stalno moras jebat po servisu jer se kvari.

tonch08:

--- Citat: marko_AeRoX - 06 Prosinac, 2009, 10:09:47 ---ovo ti varira od motora do motora... imas kineza tipa baotian koje kupis i drugi dan stanu bez ikakvog razloga (ima tema na forumu),a s druge strane imas kineza koje kupis i sluze te duuuuuuugo... isto ti je i s novim autom, ak imas peh kupis auto koji stalno moras jebat po servisu jer se kvari.

--- Kraj citata ---
al to i dalje ovisi o  tome kakav je vlasnik. imas onih koji ga tiscu tolko da im dusu izvade, a imas i one koji se umjereno voze...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju