Tehnički kutak > Tuning skutera

vibracije na volanu?

(1/4) > >>

stardust:
znaci pojavljuju mi se vibracije koje  dolaze negdje u sa predjela prednje vilice/kotača i koje se prilično osjete pri većoj brzini na volanu..
fora je u tome da su nekad veće a nekad manje a nekad ih uopće nema pa me to malo zbunjuje ???
jel moguće da je to od istrošenih pakni ili neki drugi problem sa kočnicom?
skuter je prešo nekih 3000 km...
uskoro idem na redoviti servis no volio bi čuti kaj vi mislite i dal je neko možda imao sličan problem?
thanks

speed:

--- Citat: stardust - 22 Lipanj, 2007, 12:48:19 ---znaci pojavljuju mi se vibracije koje  dolaze negdje u sa predjela prednje vilice/kotača i koje se prilično osjete pri većoj brzini na volanu..
fora je u tome da su nekad veće a nekad manje a nekad ih uopće nema pa me to malo zbunjuje ???
jel moguće da je to od istrošenih pakni ili neki drugi problem sa kočnicom?
skuter je prešo nekih 3000 km...
uskoro idem na redoviti servis no volio bi čuti kaj vi mislite i dal je neko možda imao sličan problem?
thanks

--- Kraj citata ---
kriva ti je felga pa poskakuje na vecoj brzini

stardust:
da mi je kriva felga onda bi vibracije cijelo vrijeme bile iste... ali kao što sam reko nekad su vibracije jače a nekad gotovo da ih ni nema  pa onda sumnjam da je to al provjerit cu za svaki slučaj...

Nikon:
moze bit da ti je disk malo kriv zbog pregrijavanja, da je felga kriva skakuta bi lagano, a brzo nebi uopce moga vozit... al da ti je z kriv disk vibriralo bi ti ludjacki

SlowRider:
Gume?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju