Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox

<< < (4/4)

ChRiStIaN:
hehe...

aj sorry na offtopicu...naravno da se moze dic...ako ti nejde kad normalno sjedis, sjedi vise iza i sam cimni...nece ti ic jedino ak ti nes ne valja... :icon_thumright:

speed:
moras se vozit oko 10 km/h i onda mu das naglo gas i kad vidis da on najjace povuce samo ga povuci za rucke natrag prema sebi i sigurno ide na zadnji,kad to naucis ide on na zadnji i na vecoj brzini :headbang:

MARINO:
Evo pravi savjet(bar sam ja ovako ucio)-vozis polako,tj osjetis kad skuter bude u leru i napucas ga,tad ima najjaci start i pocupas sto jace mozes,ali nemoj ni pokusavat cimat bez minimalno 2 prsta na kocnici,i ono kocnica mora imat ulja da ne propada... :headbang:

marko.p:
to jednostavno treba osjetit...nemoj samo prejako cukat i kako kaže marino s bar dva prsta na kočnici....malo prakse,nekoliko zadnjih lampi,nedo bog i satova i nauči se to....

speed:

--- Citat: speedfight - 25 Lipanj, 2007, 22:34:41 ---to jednostavno treba osjetit...nemoj samo prejako cukat i kako kaže marino s bar dva prsta na kočnici....malo prakse,nekoliko zadnjih lampi,nedo bog i satova i nauči se to....

--- Kraj citata ---
moja zadnja lampa je u banani isto od dizanja na zadnji :sad1:,al nema veze glavno da sam ja osjetio kako je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju