Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Djedice na skuterima

<< < (19/21) > >>

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 12 Prosinac, 2009, 12:23:23 ---a i kaj nam znaci tih 8 kad nas bude troje sa skuterima a ostale curice u autima... i ako bude vrijeme ko danas, onda otpada? ja se ne mislim po snijegu do zg-a voziti  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ja i stari smo napravili sušaru za dimljenje mesa pa ti bumo nutra spelali struju i imam ti grijalicu od par kW, dam ti dekicu i do jutra buš preživel  :toothy12:

marko_AeRoX:
ak mi ostavis mesa nutra... ja si zemem liter, dva , deset... nema problema  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 12 Prosinac, 2009, 12:30:55 ---ak mi ostavis mesa nutra... ja si zemem liter, dva , deset... nema problema  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Baš smo sad češnofke spravili f škrinju, al do susreta budu već šunke iz paca zvajene i u sušari spremne za dim   :laughing7:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 12 Prosinac, 2009, 12:55:17 ---Baš smo sad češnofke spravili f škrinju, al do susreta budu već šunke iz paca zvajene i u sušari spremne za dim   :laughing7:

--- Kraj citata ---

pa slobodno doneses na susret nekaj ak se dogovorimo  :toothy12: ja nisam siguran dal pem... ovisno o vremenu kak bude i kolko ljudi bu islo...

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 12 Prosinac, 2009, 12:56:20 ---pa slobodno doneses na susret nekaj ak se dogovorimo  :toothy12: ja nisam siguran dal pem... ovisno o vremenu kak bude i kolko ljudi bu islo...

--- Kraj citata ---

Gle, jedino ako voliš sirovo  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju