Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Djedice na skuterima

<< < (14/21) > >>

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 09 Prosinac, 2009, 00:43:50 ---10 nas se ne skupi usred ljeta za neki meet a di bu se sad dok pingvini pod cokom hodaju vani...nemoj pretjerivat......5 bu dosta.....treba bit skroman....XD

--- Kraj citata ---
ma briga me....jbt....od tolko forumaŠa da se nere skupit 10 bitanga....onda se nie zawrijedilo ni da se nekam ide....:(

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 09 Prosinac, 2009, 00:40:25 ---dai im i kartu nacrtai odma....da mogu to selo naĆ....xD

--- Kraj citata ---

svi znaju za nasu republiku.....ne brinem se ja za njih da ju nebuju nasli.....XD

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 09 Prosinac, 2009, 00:46:50 ---ma briga me....jbt....od tolko forumaŠa da se nere skupit 10 bitanga....onda se nie zawrijedilo ni da se nekam ide....:(

--- Kraj citata ---

tu si u pravu.....jbg...svi su jaki sam na rjecima...a kad treba doc niko ne dolazi...   :redface:

jprekrit:

--- Citat: divljakusa - 09 Prosinac, 2009, 00:38:56 ---Btw....ak nas se ne skupi wiŠe od 10....nejdem nikam.... :sad1:

--- Kraj citata ---
Tak sam nekak i ja razmišljal! Do onog drugog petka nadam se da nas se bude još par skupilo pa da nas bude i preko deset, a ako ne...  Nebu niš s meeta.  dajte se onda dogovorite di se bumo našli!

dhorvat:

--- Citat: divljakusa - 09 Prosinac, 2009, 00:46:50 ---ma briga me....jbt....od tolko forumaŠa da se nere skupit 10 bitanga....onda se nie zawrijedilo ni da se nekam ide....:(

--- Kraj citata ---

:notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju