Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Djedice na skuterima

<< < (3/21) > >>

2TDottore:
ja bum si ovih dana stavil kapicu na kacigu umjesto rogova tak da sam i ja za akciju.... :laughing7:

a odijelo bum nabavil negdje.....hhhh......

jprekrit:

--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2009, 22:57:01 ---ja bum si ovih dana stavil kapicu na kacigu umjesto rogova tak da sam i ja za akciju.... :laughing7:

a odijelo bum nabavil negdje.....hhhh......

--- Kraj citata ---
Znači da računamo i na vas dvoje??? Super... To smo več četvero.... Ima još ko zainteresirani??? Ajd ekipo!!!

VoRdA_NRG_MC3:
nas moto klub svake godine organizira moto mrazove... a odjelo imas za kupit u svakoj vecoj trgovini...
ma bude ludilo i mi djelimo bombone djeci pa kad naiđe neka mlađa mamica ruka poleti za guzom...al onda djete dobije 2 bombona....haha :toothy9: :toothy12:

jprekrit:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 04 Prosinac, 2009, 15:18:56 ---nas moto klub svake godine organizira moto mrazove... a odjelo imas za kupit u svakoj vecoj trgovini...
ma bude ludilo i mi djelimo bombone djeci pa kad naiđe neka mlađa mamica ruka poleti za guzom...al onda djete dobije 2 bombona....haha :toothy9: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Znači, vi koji nemate... Brzo u Getro po odijelo pa da se možemo dogovoriti za neki meet!!!  :laughing7:

juric:
ma malo za obleku..samo da nas se dosta skupi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju