Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG3 kako poboljsati skuter?
Dino:
--- Citat: dady - 21 Lipanj, 2007, 20:05:32 ---
--- Citat: Dino - 21 Lipanj, 2007, 18:23:05 ---Imaš dvi blokade,na auspuhu i variomatu.odvezi na servis neka ti ih skinu
--- Kraj citata ---
momak od kojeg sam kupio,kaze da su skinute sve prije 10 dana... a sad sam cistio onaj karburator,msilim onu spuzvu stavio u benzin...
--- Kraj citata ---
A reka si gori da je jedna blokada skinuta ???
zikihos:
--- Citat: Dino - 21 Lipanj, 2007, 18:23:05 ---Imaš dvi blokade,na auspuhu i variomatu.odvezi na servis neka ti ih skinu
--- Kraj citata ---
momak od kojeg sam kupio,kaze da su skinute sve prije 10 dana... a sad sam cistio onaj karburator,msilim onu spuzvu stavio u benzin...
--- Kraj citata ---
ciscenje spuzve ti nije ciscenje karburatora, ako hoces karburator ocistit trebas ga skinut i oprat u benzinu.
najbolje bi ti bilo da ti netko kaze di se tocno nalaze blokade
jer ja neznam konkretno kod nrg-a di su. (vario, auspuh, karb....)
znam da imas limic na karburatoru na usisu za zrak, ali ako bi to micao
mora bi staviti vecu diznu, i stelat karb.
dady:
--- Citat: Dino - 21 Lipanj, 2007, 20:11:18 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
A reka si gori da je jedna blokada skinuta ???
--- Kraj citata ---
ma tek ga poslije nazvao...al oticu ja opet do servisa...ak nista nebude,prodat cu ga pa kupiti nov matrix od 100-125 kubika;)
igor.sb:
recimo da je na tom nrg-u sve uredu, znaci role, remen, filter, svjecka rekao bih da nije skinuta blokada na spuhu, posto jedva navuse do 65-70....drugo nema sta biti
vuk:
nrg na serijskom spuhu ima 2 slijepa crijeva, to je blokada na spuhu. ako ima skini ih. i ima blokadu na karburatoru, to je onaj limić sa rupama al nisam primjetio da ide išta bolje ako je on skinut.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju